MENU

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο να έχεις παρουσία, αλλά και αξιοπρεπή παρουσία. Να μπορείς να συντηρείς τα τμήματα αξιοπρεπώς, να κάνεις πρωταθλητισμό και όχι σαν αυτό που έγινε προσφάτως στο πόλο του Παναθηναϊκού, που ήταν σαν να το έκλεισαν το μαγαζάκι».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού φέτος αν είναι να πάρει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα σε όλα τα ομαδικά σπορ: «Αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Να βγει πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε όλα τα τμήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Τα προηγούμενα δύο χρόνια το μόνο τμήμα που δεν πήρε το πρωτάθλημα ήταν το βόλεϊ ανδρών, φέτος όμως έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα το πάρουμε».

Για τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Η ομάδα που χτίστηκε είναι πολύ καινούρια και θέλει χρόνο. Έχει σχεδιαστεί για πολύ μεγάλα πράγματα και αυτό το χρωστάμε και στον μεγάλο υποστηρικτή της ομάδας, τον κ. Γιώργο Λεριώτη, αλλά και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι κοντά και σε αυτό το τμήμα».

Για την επικείμενη δημιουργία αθλητικού κέντρου για το Ολυμπιακό: «Από το 2016 μού έμεινε περισσότερο η επιθυμία του κ. Μαρινάκη να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας. Δεν μιλάμε μόνο για κολυμβητήριο δίπλα στο ‘Γ. Καραϊσκάκη’, αλλά για Ολυμπιακό Χωριό. Είναι ένα γεγονός που θα μείνει στην ιστορία και θα αλλάξει τον Ολυμπιακό και την περιοχή. Μιλάμε για κολυμβητήριο για τους άνδρες, τις γυναίκες και τις ακαδημίες, για γήπεδο βόλεϊ για τους άνδρες, τις γυναίκες και τις ακαδημίες, για άλλες εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν όλο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το έχετε συνειδητοποιήσει πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έχει ούτε μια εγκατάσταση δική του; Ούτε μια στα αθλήματα σαρώνουμε τους τίτλους. Φανταστείτε αν ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του εγκαταστάσεις τι παραγωγή αθλητισμού και πρωταθλητισμού μπορεί να κάνει και να γίνει ευρωπαϊκή δύναμη».

Τσιλιγκίρη: «Είναι ψέμα ο ύμνος του Παναθηναϊκού»