MENU

Το SDNA συμπλήρωσε 4 μήνες λειτουργίας και γιορτάζει την ταχύτατη ανάπτυξή του με ένα «δώρο» προς τους αναγνώστες του.

Application για όλους! Για πιο γρήγορο και πιο user friendly σερφάρισμα από κινητά, ο εκσυγχρονισμός με την τεχνολογία απαιτεί app! Αφουγκραζόμαστε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη, το αισθανόμαστε και από τη δική μας χρήση στα κινητά μας και η κατασκευή τους είναι μονόδρομος για κάθε Μέσο Ενημέρωσης που φιλοδοξεί να γίνει μεγάλο. Κι ο δικός μας δρόμος προς την κορυφή μπορεί να επιλέχθηκε εξ αρχής να είναι.αντισυμβατικός και διαφορετικός, ωστόσο σε τεχνολογικό επίπεδο δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς παρά να επιδιώξουμε να κάνουμε τη ζωή των αναγνωστών πιο εύκολη!

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα διαπιστώσετε ορισμένες αλλαγές στον σχολιασμό των άρθρων. Σήμερα ωστόσο είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μας διαβάζετε μέσω του native application που σχεδιάστηκε και περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις κατηγορίες του SDNA!

Για κατόχους κινητών συσκευών android μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώhttps://play.google.com/store/apps/details?id=air.gr.sdna.android

Για κατόχους κινητών iphone κατεβάστε την εφαρμογή εδώ.https://itunes.apple.com/us/app/sportsdna-sdna/id972682829

Πολύ άμεσα θα γίνουν και τα πρώτα updates στα application. Ήδη μάλιστα, όσο καιρό τα app ήταν ήδη στον αέρα σε silent mode, έγινε και το πρώτο update για android και πλέον είναι συμβατό στο 93% των συσκευών, δηλαδή σε όλα όσα είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί τη βενζίνη στο δικό μας ρεζερβουάρ. Οπότε δεν έχετε κάτι περισσότερο να κάνετε παρά μόνο ένα download για να μαθαίνετε πρώτοι τις ειδήσεις που μόνο εδώ γράφονται.

On air τα App για iphone και android!