MENU

Το SDNA περνάει από ακτίνες Χ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου και παρουσιάζει την μέχρι τώρα παρουσία τους στα ματς των «ασπρόμαυρων».

Ζίβκο Ζίβκοβιτς

Ο έμπειρος Σέρβος πορτιέρε αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συνθέσει ένα ποιοτικό δίδυμο τερματοφυλάκων με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, εξαργυρώνοντας την θετική του τριετία στην Ξάνθη, με τον Ζίβκοβιτς να μην έχει κατορθώσει μέχρι τώρα να καταγράψει επίσημη συμμετοχή με την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, ωστόσο, πήρε χρόνο συμμετοχής στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του και πλέον περιμένει υπομονετικά να πάρει από τον Αμπέλ Φερέιρα την ευκαιρία του στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Ενέα Μιχάι

Ο νεαρός στόπερ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως μια επένδυση για το μέλλον και ακολούθησε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, παίρνοντας τις ευκαιρίες του από τον Αμπέλ Φερέιρα στα φιλικά που έδωσε ο Δικέφαλο, αγωνιζόμενος ακόμη και ως δεξιός μπακ.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός παρέμεινε στο ρόστερ του Δικεφάλου, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε όσα ματς κρίνει ο Αμπέλ Φερέιρα ότι χρειάζεται να προσφέρει ο Μιχάι, προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες από την παρουσία του σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.

Ροντρίγκο Σοάρες

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποκτήθηκε ως ένα από τα καλύτερα μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, προκειμένου να συνθέσει ένα ποιοτικό δίδυμο με τον Λέο Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά και να δώσει ανάσες στον... βιονικό συμπατριώτη του που την τελευταία τριετία αγωνίζεται... non stop.

Ο Ροντρίγκο έχει καταγράψει μια επίσημη συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ, παίρνοντας φανέλα βασικού στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, έχοντας στο ενεργητικό του και μια ασίστ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να περιμένει για τις επόμενες ευκαιρίες του από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Δημήτρης Μελιόπουλος

Ο νεαρός μέσος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως επένδυση για το μέλλον, ωστόσο σόκαρε τους ανθρώπους του Δικεφάλου με την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, παρά τις προσπάθειες των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να τον μεταπείσουν.

Η περίπτωσή του παραμένει στον... αέρα για τον ΠΑΟΚ, αφού οι προσπάθειες των επιτελών του Δικεφάλου να του αλλάξουν γνώμη, ώστε να αφήσει τις σκέψεις για εγκατάλειψη της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο δεύτερος Βραζιλιάνος που ήρθε στον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, με τον Δικέφαλο να δαπανά τρία εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 22χρονο χαφ από την Κορίνθιανς, προσθέτοντας ακόμη μια ποιοτική λύση στην μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων», με τον Ντόουγκλας να αφήνει θετικές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει καταγράψει μέχρι τώρα τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας μόλις μια 90λεπτη παρουσία στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον νεαρό χαφ στις φιλικές αναμετρήσεις να αφήνει το στίγμα του σκοράροντας δύο πανέμορφα γκολ, δείχνοντας ότι δεν διστάζει να δοκιμάσει τα πόδια του.

Άντερσον Εσίτι

Ο Νιγηριανός χαφ αποκτήθηκε από την Γάνδη, προκειμένου να προσδώσει όγκο στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Εσίτι να είναι ο μόνος από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου, που έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο... σπίτι του, κερδίζοντας με το «καλημέρα» την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Εσίτι, μέχρι τώρα έχει καταγράψει έξι συμμετοχές, όλες ως βασικός, ανεβάζοντας σε κάθε ματς την απόδοσή του με τον 25χρονο χαφ να λειτουργεί ως... κυματοθραύστης στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, μετρώντας ήδη εφτά κλεψίματα στο πρωτάθλημα της Super League, τα περισσότερα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μίροσλαβ Στοχ

O Μίροσλαβ Στοχ επέστρεψε μετά από μια πενταετία στον ΠΑΟΚ, όντας πιο ώριμος και έμπειρος, με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να προσδίδει εμπειρία στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής του Δικεφάλου, εξαργυρώνοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την Σλάβια Πράγας.

Ο Στοχ, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας μόλις δύο εμφανίσεις, που μεταφράζονται σε 21 λεπτά συμμετοχής, με τον Σλοβάκο εξτρέμ να περιμένει υπομονετικά, να πάρει τις ευκαιρίες του από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Οι... νέοι του ΠΑΟΚ στο «μικροσκόπιο»