MENU

Τα μεταγραφικά του πλάνα έχει ξεκινήσει να τρέχει ο Ολυμπιακός εν όψει της προσεχούς καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει σαν στόχο τους την εξεύρεση παικτών στο στυλ του Ντάνιελ Ποντένσε δηλαδή γεμάτοι ταλέντο. Μία τέτοια περίπτωση παίκτη είναι αυτή του Ζοάο Καρβάλιο.

Σύμφωνα με την SportDay ο 21χρονος παίκτης,ο οποίος πήγε πέρυσι στην Νότιγχαμ και στοπαρελθόν έχει περάσει από την Μπενφίκαα ψάχνει μία ομάδα η οποία θα του δώσει στην καριέρα του, καθώς η αγωνιστική του εικόνα στην αγγλική ομάδα δεν ήταν και η καλύτερη.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρβάλιο έχει για μάνατζερ του τον Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρεί καλές σχέσεις, ωστόσο εκτός από την περίπτωση του ιδίου εξετάζεται ακόμα μία περίπτωση υποψήφιου μεταγραφικού στόχου.

Ο λόγος για τον 21χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο Ραβανέλι, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρωσία και την Αχμάτ Γκρόζνι, με τον ίδιο να έχει αφήσει καλές υποσχέσεις καθώς μετρά 4 γκολ και 4 ασίστ σε 11 συμμετοχές του.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού οι Καρβάλιο και Ραβανέλι