MENU

Κόσμος και κοσμάκης «παρέλασε» από τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Οι ξένοι σκάουτερ είχαν την τιμητική τους στις εξέδρες, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Μπέτις υπήρξε ένα από τα κλαμπ του εξωτερικού που φρόντισε να κάνει…ρεζερβέ στο Φάληρο, προκειμένου δικός της άνθρωπος να παρακολουθήσει live την αναμέτρηση της πειραϊκής ομάδας κόντρα στην Ένωση.

Και για να περάσουμε στο «ζουμί» του ρεπορτάζ, ο λόγος της επίσκεψης των «βερδιμπλάνκος» ήταν ένας και συγκεκριμένος και ακούει στο όνομα Μαντί Καμαρά.

Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, στο Καραϊσκάκη δεν ήρθε ένα απλό μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της Μπέτις, αλλά υψηλόβαθμο στέλεχος ο λόγος του οποίου διαθέτει βαρύνουσα σημασία σε μεταγραφικής φύσεως ζητήματα.

Κι αυτή ακριβώς η επίσκεψη είναι που καταδεικνύει και το ξεχωριστό βάρος που δίνουν στο στρατόπεδο της ισπανικής ομάδας, στο scouting report για λογαριασμό του 21χρονου μέσου του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο ίδιος «κατάσκοπος», πήρε…γεύση από τον Καμαρά (και) στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Πέμπτης (14/2) στο Φάληρο.

Παρεμπιπτόντως, το πρώτο «κλικ» του Καμαρά στην Μπέτις έγινε στο ματς (20 Σεπτεμβρίου 2018) με τον Ολυμπιακό για την φάση των ομίλων του Europa League.,

Μετά το τέλος εκείνης της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, έλεγε τα καλύτερα για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή στους απεσταλμένους Ισπανούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα.

Στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «βερδιμπλάνκος» αποθήκευσαν στο σκληρό δίσκο τους το όνομα του Καμαρά κι έκτοτε, παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού καθώς και της Εθνικής Γουινέας.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε εσχάτως να έρχεται στα μέρη μας για τα…πόδια του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων», πρόσωπο που κατέχει ψηλή θέση στην πυραμίδα της ιεραρχίας του συλλόγου από την Ισπανία.

Κάτι που σημαίνει πως ο Καμαρά απασχολεί έντονα και σοβαρά την Μπέτις, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται εν όψει καλοκαιριού. Ας το θυμόμαστε αυτό.

Η αποστολή της Μπέτις για τον Μαντί Καμαρά στο Φάληρο!