MENU

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, καταφέραμε να το κλείσουμε γρήγορα το παιχνίδι με το τρίτο γκολ που πετύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο και από εκεί και πέρα ευχαριστηθήκαμε τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα" σημείωσε αρχικά για τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Για το αν πίστευε ότι θα παραμείνει τόσα χρόνια στην Ελλάδα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ:

"Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το περίμενα γιατί αν δείτε την καριέρα μου, όταν έφυγα από την Σεβίλλη δεν έμεινα για δεύτερη σεζόν ποτέ σε καμία ομάδα, έτσι όταν ήρθα εδώ, κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα, ότι θα παίξω έναν χρόνο και ίσως μετά να πάω κάπου αλλού αλλά αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ πέρα. Η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη στη Θεσσαλονίκη, έχω βρει μια δεύτερη οικογένεια εδώ στην Ελλάδα, είναι λίγο περίεργο αυτό αλλά το καλύτερο είναι ότι συνεχίζουμε και θα κλείσουμε αυτή την πενταετία όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου".

Ερωτηθείς για τον φίλο του Φερνάντο Βαρέλα που δεν έχει ανανεώσει ακόμα, είπε ότι:

"Όχι δεν έχουμε συζητήσει κάτι σχετικά, γνωρίζω ότι και εκείνος αισθάνεται όμορφα εδώ πέρα, θέλει να μείνει, το αν θα καταφέρει να φτάσει σε μια συμφωνία με τον σύλλογο ή όχι, είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά γνωρίζω πως και αυτός αισθάνεται πολύ όμορφα στον ΠΑΟΚ και θα ήθελε να μείνει".

Για το αν βλέπει κάτι διαφορετικό στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς:

"Σίγουρα, έχουμε πλέον έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή στην κορυφή της επίθεσης, ο Πρίγιοβιτς είναι ένας πολύ καλός επιθετικός όπως είδατε και εσείς, μπορούσε να σκοράρει με μια επαφή και σε δύσκολες καταστάσεις. Τώρα έχουμε τον Ακπόμ στην κορυφή, μπορεί να μην έχει καταφέρει να σκοράρει σε αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά είναι ένας διαφορετικός ποδοσφαιριστής παίζει περισσότερο για την ομάδα και για την ομάδα, έχει την αίσθηση της αυτοθυσίας σε στιγμές που δεν αφορούν το γκολ και δίνει πολλά στην ομάδα και στο πως αγωνιζόμαστε".

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ και τα μόλις έξι γκολ που έχουν πετύχει οι αντίπαλοι του Δικεφάλου:

"Σίγουρα είναι σημαντικό αυτό το γεγονός για εμάς γιατί μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μας δίνει τη δυνατότητα να βγαίνουμε περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην επίθεση για να σκοράρουμε. Δουλεύουμε ομαδικά και είναι σημαντικό αυτό που έχουμε πετύχει για εμάς".

Κρέσπο: «Έχω βρει μια δεύτερη οικογένεια στον ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα θέλει να μείνει»