MENU

Ο Ευαγγέλου δεν θα ξανασφυρίξει μετά από τα όργια στη Νέα Σμύρνη. Η ΚΕΔ είναι υποχρεωμένη να τον τελειώσει γιατί την εξέθεσε. Και η αλήθεια είναι πως όποιος παρέχει τέτοια αβάντα σε οποιαδήποτε ομάδα, θα πρέπει να πηγαίνει σπίτι του, δηλαδή να μην παίρνει παιχνίδι ούτε ως τέταρτος.

Ο Ευαγγέλου είχε δείξει και στο παρελθόν δείγματα γραφής και απόρησα όταν τον είδα στους πίνακες. Δεν ξέρω ποιον έχει βύσμα και τι κατάφερε αυτό, ξέρω πως στη Νέα Σμύρνη τον είδαμε για τελευταία φορά. Οτιδήποτε άλλο πλην της εξαφάνισής του, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Για την ιστορία βέβαια, εννοείται πως δεν είναι πέναλτι του Φορτούνη, εννοείται πως είναι του Χατζησαφί. Εννοείται πως είχε πρόθεση, γιατί δεν μπορεί να μη καταλάβει πως και ο Φορτούνης πέφτει πριν συναντήσει τον Οικονόμου, που ακόμη και η επαφή από μόνη της δεν είναι κάτι, εννοείται πως είδε το χτύπημα του Φιγκέιρας και έκανε το παγώνι.

Τα απομεινάρια της εγκληματικής θα εκτεθούν όλα, γιατί απλούστατα ο Ολυμπιακός είναι μία κακή ομάδα. Όποιος τον αβαντάρει θα ξεκουράζεται για αρκετούς μήνες, γιατί δεν μπορεί να το κάνει με το σχετικό τακτ που χρειάζεται η νέα εποχή.

Την επόμενη εβδομάδα που πάμε Καραϊσκάκη, οποιαδήποτε βουτιά του Φορτούνη που παίζει με το ψωμί των συναδέλφων του χρόνια τώρα, θα πρέπει να είναι κίτρινη, το κάθε χωριάτικο τραμπούκο της ομάδας που δεν μπορεί να παίξει επίσης και σε καμία των περιπτώσεων η ΚΕΔ δεν μπορεί να σκέφτεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι έναν αποδεδειγμένα κομπλεξικό διαιτητή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια εμείς αύριο έχουμε παιχνίδι και μόνο εύκολο δεν είναι. Και εμείς δεν είμαστε ακόμη ομάδα εμπιστοσύνης και η Λαμία είναι μία ομάδα που αμύνεται σωστά και μαζικά.

Όσο περνάνε οι μέρες, οι αγωνιστικές, η πίεση θα αυξάνεται και θα πρέπει αυτή να αποκτήσει δημιουργική μορφή. Σίγουρα περιμένουμε το κουμπί που θα αλλάξει το κλίμα, όμως το δίμηνο που έρχεται είναι πολύ σημαντικό και πρέπει η βελτίωση να εμφανιστεί άμεσα. Και να συνδυαστεί με αποτελέσματα.

Γενικά θα πρέπει να μας απασχολεί μόνο το αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σήμερα η Γιουνάιτεντ είχε μία τελική στο Άνφιλντ και μιλάμε για ένα από τα τρία μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη με μπάτζετ στα 200 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους έχασε από τη Λάτσιο, η Ντόρντμουντ από τη Λειψία και πάει λέγοντας.

Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μην είσαι καλός κάποιες βραδιές. Πόσο μάλλον όταν έχεις κάνει καμιά σαράντα εγκλήματα μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Ευαγγέλου δεν θα ξανασφυρίξει ούτε... κλέφτικα