MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Abanca Balaidos, Cosmote Sport 4
RC Celta de Vigo
RC CELTA DE VIGO
1 3
Real Madrid
REAL MADRID
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ο ένας (Γκάρεθ Μπέιλ) ήταν πρακτικά τελειωμένος μέχρι και πριν λίγες μέρες, όμως από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποιος να δώσει το... εννιαψήφιο ποσό που ζητούσε η Ρεάλ, τελικά παρέμεινε στη Μαδρίτη με τις ευλογίες του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο δεύτερος (Τόνι Κρός) μέχρι τα τέλη Μαΐου και πριν ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του, φαινόταν πως θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες αφού και η Ρεάλ έψαχνε για σούπερσταρ στη μεσαία γραμμή. Ο τρίτος (Καρίμ Μπενζεμά) μαζί με τον Μπέιλ- είναι σταθερά μέχρι και σήμερα το Νο1 εξιλαστήριο θύμα για καθετί πάει στραβά στη Μαδρίτη.

Οι τρεις τους λοιπόν, φαίνεται πως φέτος δεν έχουν διάθεση για γκρίνια και πρακτικά προσέφεραν την πρώτη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η «Βασίλισσα», παρότι αγωνίστηκε για σχεδόν 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο, πήρε μια εμφατική νίκη 3-0 στο «Μπαλαΐδος» επί της Θέλτα, στο δεύτερο χρονικά ματς της φετινής Primera Division και με το «καλημέρα» πήρε προβάδισμα 3 βαθμών από τη Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε την Παρασκευή στο Μπιλμπάο.

Παρά τις απουσίες των νέων αστεριών της, Μεντί και Αζάρ, η Ρεάλ του Ζιντάν μάλλον έπαιξε όσο χρειάστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Φραν Εσκριμπά, η οποία πέρσι γλίτωσε στο τσακ τον υποβιβασμό και μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 16 ματς (1/1/14) κόντρα στο μαδριλένικο μεγαθήριο. Παρότι λοιπόν οι «μερένγκες» δεν είχαν τους νέους στη διάθεσή τους, οι παλιοί ήταν εκεί.

Vintage Μπέιλ!

Μόλις στο 12', ο Γκάρεθ Μπέιλ θυμήθηκε τον παλιό... καταιγιστικό εαυτό του και με μια vintage κούρσα από την αριστερή πτέρυγα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε τη σέντρα πάρε-βάλε για τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος από κοντά έγραψε το 0-1. Η πίεση της Ρεάλ συνεχίστηκε για τα επόμενα λεπτά, όμως στη συνέχεια άφησε χώρο στη Θέλτα. Στο 30' οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία με τον Γκάμπριελ Φερνάντες, ενώ στο 44' η Ρεάλ «απάντησε» με διπλή ευκαιρία των Μπέιλ και Μπενζεμά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Θέλτα ισοφάρισε με τον Μέντες μετά από τραγικό διπλό λάθος του Οντριοθόλα, όμως σωστά το γκολ ακυρώθηκε μετά την παρέμβαση του VAR.

Σωτήρας Κουρτουά και... βομβιστής Κρος

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου πια, ο Μπενζεμά χάνει ευκαιρία για το 0-2, η Θέλτα με τη σειρά της δεν μπορεί να νικήσει τον Κουρτουά με Άσπας και Φερνάντες, ενώ στο 56' οι ελπίδες της για κάτι καλό στο ματς αναπτερώθηκαν αφού ο Λούκα Μόντρις -ξανά με τη χρήση του VAR- αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι στον Ντένις Σουάρεθ (σ.σ. τον πάτησε στον αχίλλειο). Ο Κουρτουά εξελίχθηκε στον ήρωα του β' μέρους πάντως για τη Ρεάλ, αφού στο 59' κράτησε το σκορ στο 0-1 σώζοντας και την εξ επαφής κεφαλιά του Αραούχο.

Από εκεί και μετά... κατήφορος! Στο 61' ο Τόνι Κρος πέτυχε με ένα πραγματικά τέλειο σουτ το 0-2 και ουσιαστικά γκρέμισε οριστικά τις ελπίδες της Θέλτα. Στο 80' η Ρεάλ έκρυψε τη μπάλα με μια απίθανη επίθεση, ο Μπενζεμά ήταν αυτός που έβγαλε την τελική πάσα και ο Λούκας Βάσκεθ αυτός που έγραψε το 0-3 για την ομάδα του Ζιντάν. Το μόνο που κατάφερε η Θέλτα ήταν να μειώσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το έξοχο διαγώνιο σουτ του Λοσάντα, για το τελικό Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3