MENU

Λίβερπουλ και Ρούμπιν Καζάν έμειναν στο 1-1 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τον Γιούργκεν Κλοπ να μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων».

Μετά το τέλος του χθεσινό αγώνα έδειξε με... ποσοστά τη δουλεία που έκανε η Λίβερπουλ στον αγωνιστικό χώρο τονίζοντας πως το 2% είναι το πρόβλημα.

«Δεν... δώσαμε παράσταση ποδοσφαίρου, αλλά δεν είναι και η χειρότερη μέρα της ζωής μου αυτή. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μια μεγάλη πρόκληση για εμάς λόγω της ποιότητας της Ρούμπιν. Όλοι είδαν ότι η ρωσική ομάδα έχει εμπειρία, είναι καλή και με την μπάλα στα πόδια τους, οι παίκτες της ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Έπρεπε να κάνουμε ένα... restart στο ματς μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά αντιδράσαμε και ήταν καλό. Είχαμε τις ευκαιρίες μας όταν αποκτήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Μπεντεκέ είχε δοκάρι, οπότε μπορώ να πω ότι κατά ... 987% ήμασταν καλά. Δεν ήταν τέλειο το παιχνίδι μας, αλλά το άλλο 2% ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε» ήταν το σχόλιο του Γερμανού προπονητή.

«Κατά 98% καλά, 2% το πρόβλημα»