MENU

Το τελικό 0-4 δείχνει ουσιαστικά πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε σωστά το παιχνίδι. Πήρε τον έλεγχό του από την αρχή, βρήκε δύο γκολ στο ημίωρο, κράτησε στην όποια πίεση άσκησε σε διαστήματα ο Βόλος και όταν βρήκε την ευκαιρία πέτυχε άλλα δυο γκολ.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου και το γκρουπ του, είναι πως μοήκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην εξίσωση. Ο Σάστρε στο ντεμπούτο του έδειξε πως είναι ένας κανονικός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει, πέτυχε και ένα γκολ που θα του δώσει ψυχολογία στη νέα περιπέτεια της καριέρας του.

Ο δεύτερος, ήταν ο Μιτρίτσα που έχοντας έναν σχετικό ρυθμό πλέον, άφησε τις όποιες εγωιστικές συμπεριφορές πίσω του, κέρδισε ένα πέναλτι, έδωσε μία ασίστ και έβγαλε ουκ ολίγες συνεργασίες αποντην πλευρά του.

Έχοντας ζήσει τον Ρουμάνο, είμαι σίγουρος πως αυτό κρατά απο τη σημερινή εμφάνιση και το τρίποντο. Τα υπόλοιπα ήταν τα γνωστά.

Ο Τσιγγάρας και πάλι με το που μπήκε έδωσε ισορροπία στην ομάδα του, ο Κούρτιτς βρήκε πάλι διχτυα, ο Άκπομ έκανε εξαιρετική δουλειά και πολύ καλή ήταν η εικόνα των Ίνγκασον και Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας.

Σημαντικό για τον ΠΑΟΚ πως κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του, σημαντικό επίσης και το γεγονός πως για δεύτερη φορά φέτος βρίσκει τέσσερα γκολ εκτός έδρας και για τέταρτη τρία και πάνω..

Ο Λουτσέσκου δεν χρειάστηκε να πιέσει Κρέσπο και Βιειρίνια που θα ξεκινήσουν λογικά την Τετάρτη, έβγαλε Κούρτιτς και Ζίφκοβιτς για να πάρουν ανάσες και έχει βρει πλέον πολύ καλύτερα πατήματα στη διαχείριση του ρόστερ έχοντας πλέον περισσότερες λύσεις από τον μαύρο Νοέμβρη.

Απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει πης είναι καλύτερη ομάδα, να παίξει με το μυαλό της και να την εγκλωβίσει.

Επειδή έγινε αρκετή κουβέντα για τη δήλωση Λουτσέσκου, πιστεύω πως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παίξει πιο κυριαρχικά απ ότι στη Τούμπα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την προσέγγιση του Γιαννίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Τέλος, αν και παίκτη του ΠΑΟΚ θεωρώ αυτόν που παρουσιάζεται και συμμετέχει στη προπόνηση, κάθοσα χθες και είδα για αρκετή ώρα τον Φελίπε Σοάρες.

Μου φάνηκε μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή γιατί κυρίως λειτουργεί σε ταχύτητες και εντάσεις, παντελώς άγνωστες με τους υπάρχοντες χαφ του ΠΑΟΚ.

Οι περιστροφές του με την μπάλα ειναι εξαιρετικές, παίζει με ασφάλεια και οι μεταβάσεις του έξοχες. Σε άμυνα και επίθεση.

Έχει και αδυναμίες. Για παράδειγμα η έντασή του χρειάζεται χαλινάρι, τα σουτ του δεν είναι καλά, όμως δεν υπάρχει τίποτα που δεν δουλεύεται.

Είναι καθαρό οκτώ, με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά, όμως αν είναι να διαλέξω αυτόν ή τον Αγκούστο για το δέκα, θα επέλεγα αυτόν.

Ο Μπότο νομίζω πως έχει πιάσει το νόημα των αναγκών του ΠΑΟΚ και αυτός είναι καλός οιωνός. Και όσο μπαίνουν παίκτες, στην εξίσωση που έχουν αναγκαία στοιχεία, τόσο θα εξελίσσεται η ομάδα.

Εντυπωσιακός στην έναρξη της διαβολοβδομάδας
EVENTS