MENU
 • Έχει αρχίσει να έχει τη πλάκα της αυτή η ιστορία του Κλάτενμπεργκ με την ΑΕΚ. Πλέον όλοι θεωρούν δεδομένο πως αν υπάρχει μια φάση που αδικήθηκε η ΑΕΚ ξεκάθαρα θα τη κρύψει από τη βίντεο – ανάλυση (ΟΦΗ-ΑΕΚ) ή θα πει κάτι σε επίπεδο φαρσοκωμωδίας. Το... αυτό για περιπτώσεις που θέλει να βγάλει πως ευνοήθηκε η ΑΕΚ και να κάνει bullying στους διαιτητές να έχουν το νου τους την επόμενη φορά.

 • Αλλά τώρα, μετά το ΑΕΚ -ΟΣΦΠ ο Μαρκ καθυστέρησε να βγάλει το βίντεο του. Κι όσο να ναι, αυτό μας έβαλε σε μια διαδικασία να περιμένουμε με ενδιαφέρον. Όχι, εννοείται πως ήταν δεδομένο ότι θα έλεγε πως δεν υπήρχε πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες. Το θέμα ήταν το πως θα μας το φέρει. Οπότε λες για να καθυστερεί, δυσκολεύεται και ετοιμάζεται να μας βγάλει κάτι πολύ σπέσιαλ.

 • Μας απογοήτευσε όμως αυτή τη φορά. Ανέκδοτο μας είπε πάλι, αλλά όχι από τα πολύ πετυχημένα του. Αγγλική κρυάδα ήταν δυστυχώς. Εγώ περίμενα να σας πω την αλήθεια πως θα έπαιζε με το δυναμόμετρο. Αλλά είναι ντεφορμέ ο Μαρκ. Μεγάλες οι απαιτήσεις δε λέω. Αλλά αυτή είναι η δουλειά του. Να μας διασκεδάζει με τις βίντεο αναλύσεις. Κι εδώ απέτυχε.

 • Κι απέτυχε κυρίως γιατί θόλωσε. Κι ανέδειξε πως εκτός από το σπρώξιμο υπάρχει και επαφή χαμηλά. Τι κάνεις βρε Μαρκ; Εδώ πάμε να μπαλώσουμε το σπρώξιμο, εσύ βγάζεις και την τρικλοποδιά; Και τι μας λες; Πως ήταν τυχαία. Όλα τυχαία είναι σε αυτή τη ζωή Μαρκ. Αυτή η άτιμη η τύχη, τι μπορεί να σου φτιάξει...

 • Τυχαία λοιπόν τον βρήκε με το πόδι τον Βράνιες ο Μασούρας. Να σας πω την αλήθεια αυτό νόμιζα πως ήταν η αρχή και φτιάχτηκα λίγο. Λέω όταν θα πει για το σπρώξιμο, θα έχει το καλό. Εντάξει, η τυχαία ανατροπή ήταν καλή για ορεκτικό, αλλά αυτό σημαίνει πως η αποθέωση θα έρθει για το σπρώξιμο. Αλλά που... Το φαγε το σπρώξιμο ο Μαρκ. Καθάρισε με τη τρικλοποδιά την τυχαία βέβαια, ως αιτία... που σκόνταψε ο Βράνιες. Τα δυο χέρια στη πλάτη του, ήταν μια λεπτομέρεια.

 • Η ουσία είναι πως μέσα στη θολούρα του όπως πλέον φαίνεται, ο Κλάτενμπεργκ μας είπε πως υπάρχουν δύο κι όχι μία παραβάσεις. Τον βρίσκει και με το πόδι, εκτός από το σπρώξιμο. Απλά για το πρώτο μας είπε πως είναι τυχαίο (αυτό έλειπε...) και για το δεύτερο... Για το δεύτερο, δε μας είπε τίποτα! Δεν υπήρξε το σπρώξιμο ή έστω ή επαφή με τα δύο χέρια στη πλάτη του Βράνιες. Δεν υπήρξε φυσικά, στον μαγικό κόσμο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. 

 • Απογοήτευση. Το ρεπερτόριο του Άγγλου διαιτητικού «διασκεδαστή» δυστυχώς φαίνεται να χωλαίνει πλέον. Ίσως υπάρχει κι εκνευρισμός, ένεκα Τρούμπας. Δε σταματάει βέβαια γιατί το καθήκον πάνω απ΄όλα, αλλά χαλάει το ρεπερτόριο. Πέφτει το επίπεδο. Και σήμερα (25/11) ήταν μια μέρα απογοήτευσης από τον Μαρκ. Το ανέκδοτο δεν έβγαλε γέλιο. Ήθελε... κουβέρτα.

 • Μια περίεργη μορφή εμφανίζεται μπροστά μας πλέον μια φορά την εβδομάδα, ενίοτε με καθυστέρηση, όταν το έργο είναι πιο δύσκολο. Και γίνεται πιο δύσκολο, όταν στη βίντεο ανάλυση πλέον ακούμε πράγματα που μας κάνουν να σκεφτούμε πως στόχος δεν είναι να μας διαφωτίσει ο άνθρωπος που ήρθε για να βελτιώσει την ελληνική διαιτησία, αλλά να προσβάλλει τη νοημόσυνη μας.

 • Να δικαιολογήσει κάτι που θέλει από την αρχή να δικαιολογήσει, ανεξάρτητα από την αλήθεια της φάσης. Κι αντίστοιχα να αφήσει έκθετο όποιον θέλει να αφήσει από την αρχή έκθετο. Πάλι ανεξάρτητα από την αλήθεια της φάσης.

 • Έχουμε δει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά το φαινόμενο Κλάτενμπεργκ είναι μοναδικό.

 • Από κει και πέρα, την ΑΕΚ δεν την ωφελεί να στέκεται άλλο. Ούτε να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια σε σχέση με τον Κλάτενμπεργκ. Οι Πορτογάλοι ήρθαν κι έκαναν αυτό που ήρθαν να κάνουν και οι επόμενοι το ίδιο θα κάνουν. Είτε είναι Πορτογάλοι (για να έχουμε ρεκόρ με τρία συνεχόμενα ματς της ΑΕΚ με διαιτητές από την Πορτογαλία), είτε είναι από άλλη χώρα, είτε είναι Έλληνες.

 • Συνεχίζουμε έτσι και να δούμε που θα βγάλει...

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ντεφορμέ ο Μαρκ, περιμέναμε καλύτερο ανέκδοτο...
EVENTS