MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Την έκπληξη έκανε η Βόρεια Μακεδονία, η οποία επικράτησε της Γερμανίας με σκορ 2-1, με τις δύο ομάδες να μένουν στην 2η θέση του ομίλου, δίνοντας την κορυφή στην Αρμενία. 

Η Βόρεια Μακεδονία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον 37χρονο πλέον Γκόραν Πάντεφ να εκτελεί από κοντά τον Μάνουελ Νόιερ για το 1-0, έπειτα από πανέμορφο κατέβασμα και ασίστ του Ενίς Μπάρντι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 1-1 στο 63' , ενώ λίγο αργότερα έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό ο Γκουντογκάν  έβγαλε σε κενή εστία τον Τίμο Βέρνερ, με τον επιθετικό της Τσέλσι να μην βρίσκει τη μπάλα καλά και να αστοχεί.

Έτσι, η μπάλα τιμώρησε τους Γερμανούς και στο 85΄ ο Ελμάς βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-1 με ωραίο πλασέ, από πάσα του Αντέμι, με τους παίκτες και το τεχνικό team της Βόρειας Μακεδονίας να γίνονται ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς. 

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y1ikmxjmmfy&playlistId=v-cabu4ea6dwmh-se

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ισλανδία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ, επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα του Λιχτενστάιν με σκορ 4-1. Οι Ισλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Μπίρκιρ Μαρ Σέβαρσον να βρίσκει δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπγιάρνασον έκανε το 2-0. Στο 77΄ η Ισλανδία «καθάρισε» τη νίκη με τον Παλσον να κάνει το 3-0. Το Λιχτενστάιν ωστόσο κατάφερε να μειώσει, με τον Φρικ να κάνει το 3-1 στο 79', ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ρούναρ Σιγκουριόνσον με πέναλτι. 

 

Γερμανία - Β.Μακεδονία 1-2