MENU

Οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν σε επίσημη αναφορά τους προς τον πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών, κάνοντας λόγο για κωλυσυεργία αναφορικά με την προσφυγή τους στο πειθαρχικό όργανο της Football League τον Φεβρουάριο του 2017, για αντικανονική συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι με τη Λαμία, κόντρα στη Σπάρτη. 

Θυμίζουμε σε ό,τι αφορά εκείνη την υπόθεση, ότι ο Άρης υποστήριζε πως ο Ντουρμισάι δεν είχε ελληνική υπηκοότητα κι ως εκ τούτου ο Τεννές χρησιμοποίησε περισσότερους ξένους από όσους επιτρέπονταν στο επίμαχο παιχνίδι της Λαμίας (αγωνίζονταν ήδη πέντε πριν μπει ο Ντουρμισάι), όπου ο διεθνής φορ πέρασε ως αλλαγή.

Εκείνη τη σεζόν οι "κίτρινοι" ανταγωνίζονταν με την ομάδα της Φθιώτιδας για την επιστροφή στη Superleague, χάνοντας στο φινάλε το "τρένο" της ανόδου. 

Αναλυτικά η αναφορά:

«Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΗΣ» Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Αλκμήνης 69 εντός του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης, με ΑΦΜ 997350594 της ΔΟΥ Ζ’ Θεσσαλονίκης, και εκπροσωπείται νόμιμα [εφεξής αναφερόμενη χάριν συντομίας ως «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ»].

ΠΡΟΣ

Τον Ελευθέριο Γεωργίλη, Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ:

Tην Μαρίνα Μπόζνου, Πρωτοδίκη και Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League,

Aξιότιμε Κε Προϊστάμενε,

ΘΕΜΑ: Κωλυσιεργία στην από 19.02.2017 εκδίκαση της Καταγγελίας μας από την Πειθαρχικό Επιτροπή της Football League υπό την Προεδρία της Πρωτοδίκου Αθηνών Μαρίνας Μπόζνου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ άσκησε την από 21/2/2017, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’ Εθνικής Κατηγορίας FOOTBALL LEAGUE, «ένσταση – καταγγελία» κατά της αθλητικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της στον αγώνα της 19/02/2017, της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Αμφότερες οι ως άνω αθλητικές εταιρείες συμμετέχουν κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας FOOTBALL LEAGUE.

Η «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» ζήτησε από την πειθαρχική Επιτροπή να κάνει δεκτή ως ουσία βάσιμη την επίμαχη «ένσταση – καταγγελία», λόγω συνδρομής όλων των όρων του παραδεκτού αυτής, όπως διεξοδικά αναφέρεται σ’ αυτή και περαιτέρω να κατακυρωθεί ο ως άνω αγώνας υπέρ της ομάδας «ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ» με σκορ 2-0 και να επιβληθούν οι από τον Κ.Α.Π. προβλεπόμενες κυρώσεις, ως έχουσα πρόδηλο έννομο συμφέρον, αφού η «ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» καταλαμβάνει, μετά τον τελευταίο αγώνα, τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» βρίσκεται στην 3η θέση.

Η εν λόγω Πειθαρχική Επιτροπή αντί να εισαγάγει την ως άνω «ένσταση – καταγγελία» της «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» προς εκδίκαση, σύμφωνα με τα άρθρα 23 και 24 του Κ.Α.Π. και να εκδώσει απόφαση επ’ αυτής εντός επτά (7) ημερών από την υποβολή της όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν, την παρέπεμψε (με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ) στον αθλητικό εισαγγελέα, προκειμένου αυτός, ως δήθεν αρμόδιος, να αποφασίσει για την άσκηση ή όχι πειθαρχικής δίωξης, ο οποίος τελικώς την έθεσε στο αρχείο.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αγνοείται η τύχη της ένστασης – καταγγελίας μας καθώς η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή ΔΕΝ έχει εξετάσει ακόμη αυτή.

ΕΠΕΙΔΗ εύλογα εγείρονται πολλά ερωτήματα σχετική με την ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ βραδυπορία της πειθαρχικής επιτροπής στην εκδίκαση της επίμαχης ένστασης – καταγγελίας μας και στην τελική κρίση της.

ΕΠΕΙΔΗ, έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα, όπως αυτό πηγάζει από τον Κανονισμό Αγώνων Πρωταθλήματος και της Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Football League, να εκδικαστεί η υπόθεση μας από την Πειθαρχική Επιτροπή και ΟΧΙ να παραμένει σε εκκρεμότητα με ΟΔΥΝΗΡΕΣ συνέπειες για μας.

ΕΠΕΙΔΗ, σε κάθε περίπτωση , έχουμε έννομο συμφέρον [ίδε σχετ. «1»] να αποφανθεί το δικαιοδοτικό όργανο όπως ειδικότερα το ορίζουμε στην ένσταση – καταγγελία μας [ίδε σχετ. «2»] ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ

Παρακαλώ να ενεργήσετε εντός των πλαισίων της αρμοδιότητας ΣαΣ για την επίλυση της ανακύψασας ως άνω διαφοράς.

Για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΕ

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Πάρης Σ. Ατλαμαζογλου»
 

Ο Άρης είχε καταγγείλει τον Ντουρμισάι πριν τρία χρόνια για παράνομη συμμετοχή!
EVENTS