MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Γάλλος που έχει ήδη γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της κατηγορίας από την αναμέτρηση της ομάδας της Καλλιθέας με τον Παναθηναϊκό, ενώ τώρα έπιασε και ένα άλλο οριακό επίτευγμα, όπως καταγράφει η σελίδα της Super League. 

Το απόλυτο ρεκόρ ανήκει στον Λουκά Βύντρα, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Λαμίας σε ηλικία 41 ετών και 99 ημερών, ενώ ακολουθεί ο Μίλαν Σέβο που υπερασπίστηκε την εστία των Τρικάλων ενώ ήταν 40 ετών και 173 ημερών. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μπορύνο Άλβες που συμμετείχε σε αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης σε ηλικία 40 ετών και 168 ημερών.

Οι άλλοι δύο 40αριδες είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης που έπαιξε με τον Ολυμπιακό σε ηλικία 40 ετών και 93 ημερών και ο Φώτης Στρακόσια με τον Πανιώνιο ενώ ήταν 40 ετών και 57 ημερών.

Βαλμπουενά ο έκτος 40άρης που παίζει στη Super League