MENU

Με έξι παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και τους Λούντμπεργκ και Βόιγκντμαν να έχουν από 16 ως πρώτοι σκόρερ, η ΤΣΣΚΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην ελλιπέστατη και χωρίς τον τραυματία πλέον, Σβεντ. 

Με καλές επιλογές στην επίθεση και συγκέντρωση στην άμυνα στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 47-34 και στην τρίτη περίοδο, ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκη (αν είχε τεθεί ποτέ τέτοιο ζήτημα). 

Πάντα με συγκέντρωση στην άμυνα, δέχτηκε μόλις δεκατρείς πόντους σε αυτό το διάστημα, πήγε στο 76-47 και η τελευταία περίοδος, είχε χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, με το τελικό σκορ να φτάνει στο 97-72. 

Η ΤΣΣΚΑ δε φόρτσαρε ιδιαίτερα και ουσιαστικά, δε χρειάστηκε ποτέ να το κάνει κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο, που είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης. 

Η ομάδα του Ιτούδη, πήγε στο 22-11, έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τη δεύτερη Εφές και την τελευταία αγωνιστική, πηγαίνει στην έδρα της Βιλεμπάν.

Δεκάλεπτα: 21-17, 47-34, 76-47, 97-72

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι 97-72