MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα καταθέσει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ζήτησε ίδιος να το πράξει, δηλώνοντας υποστήριξη της κατηγορίας, στην πολύκροτη υπόθεση που ταλανίζει το ελληνικό μπάσκετ.

Οι αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την πιθανή χειραγώγηση αναμετρήσεων από την Greek Basketball League (GBL) μέχρι και σχολικούς αγώνες, συνδέονται και με παιχνίδι του Άρη, στον οποίο ήταν προπονητής ο Παναγιώτης Γιαννάκης και η ήττα του στοίχισε τη θέση του.

Την πρόθεση του Γιαννάκη να καταθέσει υπέρ της κατηγορίας είχε γνωστοποιήσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Ανδρέας Μητσαινάς, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή στις 23 Οκτωβρίου.

Το όνομά του περιλαμβάνεται στη δικογραφία λόγω περιστατικού που είχε σημειωθεί το 2018, όταν ήταν προπονητής του Άρη. Τότε, είχε αποβληθεί με δεύτερη τεχνική ποινή κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται πλέον να βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών την Πέμπτη, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση.

Καταθέτει την Πέμπτη στις δικαστικές αρχές ο Γιαννάκης