Η 22η αγωνιστική της Elite League συνεχίζεται την Κυριακή (16/2) με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και τον Βίκο Ιωαννίνων. Το ματς θα διεξαχθεί στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube.
Η Ελευθερούπολη ψάχνει την δέκατη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ θυμίζουμε πως η αναμέτρηση με την Μύκονο αναβλήθηκε. Ενόψει του ματς ο 24χρονος γκαρντ, Μάριος Τσέλλος δήλωσε: «Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σαφώς χρειάζεται προσοχή. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την προσπάθεια μας. Θέλουμε τη νίκη, βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα».
Από την άλλη, ο Βίκος Ιωαννίνων ελπίζει να μπει στα play-in μετά τη νίκη επί του Κοροίβου και θέλει να χτίσει ένα καλό σερί. Ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Κουρής ανέφερε: Αντιμετωπίζουμε την Ελευθερούπολη, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Έχουν αλλάξει και ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο, καθώς και αυτοί προσπαθούν να αποφύγουν τα play out. Για αυτούς, όπως και για εμάς, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, ειδικά τα εντός έδρας. Θα προσπαθήσουν να μην αφήσουν βαθμούς στην έδρα τους, πόσο μάλλον απέναντι σε εμάς, αφού θέλουν τη νίκη για να έχουν το πάνω χέρι με 2-0 στα μεταξύ μας ματς.
Ένα ερωτηματικό είναι η αγωνιστική τους κατάσταση, καθώς το προηγούμενο παιχνίδι τους με τη Μύκονο αναβλήθηκε, οπότε δεν ξέρουμε σε τι ρυθμό θα τους βρούμε. Εμείς, όμως, συνεχίζουμε τη δουλειά μας, προχωράμε συγκεντρωμένοι και φυσικά τους υπολογίζουμε. Έχουμε δείξει ότι εκτός έδρας είμαστε μια ομάδα που παλεύει, δείχνει χαρακτήρα και δεν τα παρατάει. Θα πάμε για ένα δυνατό παιχνίδι, έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».