MENU

Δεν αρκεί μια καλή ιδεά. Πρέπει και ο tattoo artist να είναι ένας πραγματικός... καλλιτέχνης, αλλιώς θα βγαίνεις στο γήπεδο και αντί να ασχολούνται με τη μπάλα που παίζεις, θα σε... κράζουν για το αποτυχημένο τατουάζ σου...

Πριν από μερικές ημέρες ο Ούρος Βίτας της Μαλίν... σόκαρε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα (και όχι μόνο αυτό) με το εξαιρετικά αποτυχημένο τατουάζ του.

Με αφορμή, λοιπόν, το... fail του συμπαίκτη του Σωτήρη Νίνη και του Δημήτρη Κολοβού, αυτά είναι μερικά από τα χειρότερα τατουάζ που έχουμε δει σε ποδοσφαιριστές.

Ο Ούρος Βίτας ήθελε να αποτυπώσει στο σώμα του το πρόσωπο της αγαπημένης του...

Ο Ντιέγο Περότι είχε κάνει αρχικά στο λαιμό του ένα... φιλάκι. Και κάποια στιγμή το βαρέθηκε και ήθελε να το καλύψει...

Ο Αμπέλ Ερνάντεζ «χτύπησε» στο πόδι του τον Ρονάλντο. Ή κάποιον που μοιάζει το «φαινόμενο», τέλος πάντων...

O Tζέι Μποθρόιντ επιδεικνύει τη... φαρέτρα του. Δεν τρομάξαμε! Α, και τα όπλα σχηματίζουν τη λέξη Love. Αγάπη!

Ο Άρτουρ Μπόρουτς έκανε τατουάζ στον αφαλό. Χωρίς να έχει προηγηθεί αποτρίχωση... Kαι επέλεξε να κάνει μια μαϊμού... Οοοοοκ!

O Nίλε Ράντκερ επέλεξε να κάνει τατουάζ το επώνυμό του... Ως εδώ καλά. Και το έκανε στο κεφάλι του! Πάνω από το μάτι! Ίου!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εμπνέεται από τον Τζέγκινς Χαν... «Αν δεν ήσουν αμαρτωλός, ο Θεός δεν θα έστελνε, μια τιμωρία όπως είμαι εγώ, πάνω σου...». Δηλαδή, ο Κοέλιο τα λέει καλύτερα;

Ο Μάρκο Ματεράτσι και τα αθλητικά μποτάκια της Nike. (Πετυχημένο μόνο αν έχει την αθλητική εταιρεία ισόβιο χορηγό του!).

Ο Νίκι Μπιλ Νίλσεν απλά δεν έχει καθόλου γούστο...

O Ρόμπι Σάβατζ με τατουάζ το λογότυπο του Αρμάνι! #not!

Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι με πολλά τατουάζ στα πόδια... Ένα εξ αυτών είναι... Hello Kitty! Kαι ένα άλλο ο Olaf από το Frozen!

Ο Ελία όχι μόνο έγραψε λάθος το όνομα της ομάδας του της Φέγενορντ, αλλά και την ημερομηνία που διεξήχθη ο τελικός του κυπέλλου Ολλανδίας πέρυσι (24 Μαΐου αντί για 24 Απριλίου). Πως να μην γίνει περίγελος;

Kαι επειδή συμβαίνει ακόμα και στους καλύτερους... αυτό είναι το μάλλον πολύ άσχημο τατουάζ του Λιονέλ Μέσι στο πόδι του: ξίφος, τριαντάφυλλα και το 10. Θα πείτε, εδώ πήγε και έβαψε το μαλλί ξανθό...

Αυτά είναι μακράν τα χειρότερα τατουάζ ποδοσφαιριστών (pics)