MENU

Πολύ σημαντική νίκη για τη Μιλούζ της Τζίνας Λαμπρούση κόντρα στην Παρί. Η Μιλούζ, με τη Λαμπρούση βασική κεντρικό σε όλο το ματς, έφτασε στο 3-0 έχοντας την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Ελληνίδα διεθνής αναδείχθηκε MVP του αγώνα έχοντας πετύχει 9 πόντους μεταξύ των οποίων 3 άσσους και 2 μπλοκ και γενικότερα είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας της. Με αυτή τη νίκη η Μιλούζ παραμένει δεύτερη με δύο βαθμούς διαφορά από την πρώτη Λε Κανέ αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κορυφαία σκόρερ ήταν και πάλι η Άννα Σπανού στη νίκη της Τρεβίλ κόντρα στην Εβριού με 3-0. Η Άννα Σπανού πέτυχε για ακόμα μια φορά 19 πόντους και ηγήθηκε της προσπάθειας της ομάδας της. Η Ελληνίδα ακραία τα έκανε όλα αφού πέρα από 19 πόντους είχε 5 μπλοκ, μπορεί να μην είχε άσσο αλλά πίεσε πολύ την αντίπαλη υποδοχή ενώ είχε μόλις 2 λάθη στην επίθεση. Η Τρεβίλ παραμένει στην τετράδα με αυτή τη νίκη και η Σπανού συνεχίζει να δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Την ήττα γνώρισε η Πουατιέ του Τεό Βουλκίδη από τη Σομόντ με 2-3. Η Πουατιέ προηγήθηκε με 2-1 αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει αυτό το προβάδισμα και με την ήττα αυτή παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Ο Βουλκίδης ξεκίνησε βασικός και στα πέντε σετ και μάλιστα με τους 11 πόντους του έδωσε μεγάλη βοήθεια στη μπροστά ζώνη, κυρίως γιατί είχε ελάχιστες χαμένες επιθέσεις.

MVP η Λαμπρούση, ασταμάτητη η Σπανού, διψήφιος ο Βουλκίδης στη Γαλλία