MENU

Ο αριστερόχειρας Ισπανός ανέφερε σε δήλωσή του στα social media πως το γεγονός ότι πίεσε τον εαυτό του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρότι είχε πρόβλημα στον αριστερό καρπό, επιβάρυνε την κατάστασή του. Αποτέλεσμα ήταν να αγωνίζεται με πόνους και να μην μπορεί να παίξει στο επίπεδο που ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Ο Ράφα, λοιπόν, δεν θα αγωνιστεί στη Βασιλεία και το Παρίσι, ενώ θα είναι απών και από το ATP World Tour Finals, για το οποίο λογικά θα έπαιρνε την πρόκριση, αφού είναι Νο.7 στο Race.

«Δεν είναι μυστικό ότι έφτασα στους Ολυμπιακούς αγώνες με μικρή προετοιμασία και μη έχοντας αποκατασταθεί πλήρως, αλλά ο στόχος μου ήταν να αγωνιστώ και να κερδίσω ένα μετάλλιο για την Ισπανία. Αυτή η εξαναγκαστική αποθεραπεία μου μου προκάλεσε πόνους από τότε και τώρα είναι υποχρεωμένος να σταματήσω και να ξεκινήσω να προετοιμάζομαι για το 2017. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δε θα καταφέρω να αγωνιστώ την επόμενη σεζόν στη Βασιλεί από τη στιγμή που έχω σπουδαίες αναμνήσεις από το τουρνουά και από τον τελικό που έπαιξα κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ την περσινή σεζόν. Δε θα μπορέσω να αγωνιστώ ακόμη και στο τουρνουά του Παρισιού όπου το κοινό και οι υπεύθυνοι της γαλλικής ομοσπονδίας μου συμπεριφέρθηκαν τόσο καλά. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση προκειμένου να ξεκινήσω προετοιμασία για το 2017». ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook.

Η σεζόν, δηλαδή, ολοκληρώνεται χωρίς Ναδάλ, Φέντερερ και Σερένα Γουίλιαμς. Όχι και το καλύτερο δυνατό φινάλε!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης με δύο τίτλους τη φετινή σεζόν (Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη) και απογοητευτική παρουσία στα grand slam.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNadal%2Fposts%2F10154203256441026&width=500
Τέλος η σεζόν για Ναδάλ!