MENU

Η Hazelight είναι μια ιδιαίτερη ομάδα ανάπτυξης videogames και εδώ και λίγο καιρό έχει ρίξει στην αγορά το νέο της game, το A Way Out. Το παιχνίδι θυμίζει έντονα το Prison Break και έρχεται από την ΕΑ. Δύο χαρακτήρες, οι Vincent και Leo, καταλήγουν στην ίδια φυλακή και προσπαθούν να συνεργαστούν για να αποδράσουν και να εκδικηθούν τον υπεύθυνο της κατάστασής τους.

Ο τίτλος παίζεται από την αρχή ως το τέλος συνεργατικά, είτε τοπικά, είτε μέσω των διάφορων διαδικτυακών υπηρεσιών, και οι δύο χαρακτήρες πρέπει να προσπεράσουν πολλά εμπόδια για να οδηγηθούν στην ελευθερία. Το παιχνίδι συνδυάζει συνολικά κομμάτια shooting, κυνηγητού και με μια σκηνοθεσία που σίγουρα θα σας μείνει για καιρό. Η οθόνη χωρίζεται στα δύο και κάθε ένας παίκτης κινείται ελεύθερα στο δικό του μισό. Σε αυτές τις συνθήκες, η μηχανή γραφικών παρουσιάζεται άριστη και δεν δείχνει να δυσκολεύεται.

Η διάρκεια του τίτλου φτάνει τις 5 με 6 ώρες και σίγουρα κάτι τέτοιο μαρτυρά και το μέγεθος της ομάδας ανάπτυξης. Οι δύο τερματισμοί της ιστορίας είναι ξεχωριστοί και όπου και να καταλήξετε, είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε στο έπακρο.

To A Way Out κυκλοφορεί για PS4 και Xbox One.

<iframe width="764" height="425" src="https://www.youtube.com/embed/VWvRa4D98Zg" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Το Prison Break των videogames είναι εδώ