MENU

Απόψε με μόλις τρία ματς στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκα οι επιλογές μας πρέπει να είναι πιο προσεκτικές αφού δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξουμε.

Πρώτο σημείο πρέπει και θα είναι ο άσος της Εφές κόντρα στη Μπάμπεργκ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει πλέον απωλέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης. Είναι μεν φιλότιμη ομάδα, δεν θα τη δείτε ποτέ να τα παρατάει ή να γίνεται έρμαιο του αντιπάλου, αλλά πλέον μετά από μία τόσο κουραστική σεζόν οφείλει να σκέφτεται τη συνέχεια στο πρωτάθλημα Γερμανίας όπου έχει έντονο συναγωνισμό από τις Ουλμ και Μπάγερν Μονάχου.

Στα παραπάνω βάλτε και την απουσία του Λετονού σκόρερ Στρέλνιεκς που φάνηκε τόσο πολύ την περασμένη εβδομάδα αφού δεν μπορούσε να απειλήσει από την περιφέρεια.

Η Εφές έχει μεν να καλύψει χάντικαπ 8,5 πόντων αλλά είναι στο χέρι της αφού έχει μεγάλο κίνητρο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας και ελπίζοντας σε ήττα της Νταρουσάφακα από τον Ολυμπιακό να αγκαλιάσει την πρόκριση και να θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για την 5η θέση αφού υπερτερεί στις περισσότερες ισοβαθμίες.

Ο άσος στο -8,5 πόντους έχει απόδοση 1,85 στην betshop.gr

Η δυάδα θα κλείσει με το ματς το over στο ματς του ΣΕΦ. Το line ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νταρουσάφακα είναι στους 151,5 πόντους και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της τουρκικής ομάδας εκτός έδρας θα ξεπεραστεί… εύκολα.

Ρίξτε μια ματιά στο σύνολο πόντων των 5 τελευταίων αγώνων της Νταρουσάφακα μακριά από την Τουρκία: 184, 176, 174, 185, 158. Όλα πολύ πάνω από τους 152 πόντους αφού η άμυνά της δεν έχει συνέπεια, αρέσκεται στο ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ κάτι που ταιριάζει και στον Ολυμπιακό προκειμένου να ανέβει ο ρυθμός και το σκορ.

Το over 152,5 έχει απόδοση 1,90 στην betshop.gr

Μεγάλο σκορ σήμερα στο ΣΕΦ