MENU

Ακόμα και Γκλάντμπαχ να έπαιζα θα έχανα καθώς θα ζητούσα τον άσο της στο under 3,5 τέρματα.

Στη Γαλλία είχα βγάλει τη δυάδα Νις – Μονπελιέ που πέρασε το ένα από τα δύο, ενώ στα μεσημεριανά θα είχα κρατήσει την Τρουά σε 1&Goal, μια Τρουά που έβαλε τέσσερα και δεν έφαγε κανένα!

Ανάλογα επιφυλακτικός είμαι και σήμερα…

Στο τοπικό ντέρμπι Γκρόιτερ – Νυρεμβέργη οι γηπεδούχοι βρίσκουν τους αντιπάλους τους να προέρχονται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρουν, ενώ έχουν συσσωρευτεί και πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να μην έχει η ομάδα την απαραίτητη ομοιογένεια, κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Σε καλύτερη μοίρα η Γκρόιτερ, τόσο αγωνιστικά όπου τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όσο και ειδησεογραφικά με τις απουσίες της να είναι ελάχιστες και μακροχρόνιες.

Το εντυπωσιακό είναι ότι έχουμε δύο ομάδες που έχουν στο DNA τους τα ανοιχτά παιχνίδια με τουλάχιστον τρία τέρματα, αλλά, αμφότερες προέρχονται από τρία συνεχόμενα under.

Κάθε προσέγγιση του παιχνιδιού, λόγω αποδόσεων, ξεκινά από το over που προσφέρεται ως αουτσάιντερ στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 2,05 σε betshop.gr, stoiximan και 2,07 στην bet365.

Θεωρώ πολύ πιθανό να έχει εκατέρωθεν γκολ το ματς (μόλις στο 1,66 το Goal στην bet365, στο 1,80 σε betshop.gr, stoiximan) και να μη λήξει ισόπαλο, άρα πάω στο COMBO Goal&Over που προσφέρεται στο 2,40 στην betshop.gr.

Με μικρότερο ποντάρισμα (1/3) παίρνω και το 1&Over στο 4,35 της betshop.gr καθώς η Γκρόιτερ μοιάζει πιο κοντά στη νίκη, άσχετα αν σε τέτοια ντέρμπι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η φόρμα και οι απουσίες. Κυρίως είναι θέμα ποια ομάδα θέλει πιο πολύ το ματς.

Η δεύτερη επιλογή μου είναι από τη Γαλλία, ο άσος της Τουλούζ κόντρα στη Λιλ. Ο Ντιπρά έκλεισε έναν χρόνο στον πάγκο της και μετά από την επική περσινή σωτηρία της φέτος βλέπει ακόμα και Ευρώπη. Επιθετικά είναι πολύ καλή και στην έδρα της έχει προβάδισμα ακόμα και κόντρα σε μια από τις παραδοσιακά «δυνάμεις δεύτερης κατηγορίας», όπως είναι η Λιλ. Μια Λιλ που ακόμα ψάχνεται να βρει χημεία στην ενδεκάδα της αλλά, δεν παίζει καλά ακόμα και όταν παίρνει αποτελέσματα.

Μάλλον λάθος είναι η εκτίμηση όλων των εταιριών που δίνουν πολύ ψηλά το over για τα δεδομένα του αγώνα. Τα τρία και άνω γκολ πληρώνονται στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς στο 2,55 σε betshop.gr, stoiximan και 2,50 στην bet365.

Μπορεί το 2,10 του άσου να μοιάζει οριακό για ποντάρισμα αλλά, εφόσον «βλέπω» και γκολ, θεωρώ ότι έχει αξία να πάρω ένα μικρό ποντάρισμα στο 1&Over 2,5 του 4,25 στην betshop.gr.

Εδρα και γκολ σε Φιρτ και Τουλούζη