MENU

Πάντως η πρωταθλήτρια Τσεχίας αν και νίκησε με +21 δεν πήρε την πρόκριση (είχε χάσει με 22) αφού αυτοκτόνησε στο τελευταίο λεπτό όταν προηγήθηκε με +29!

Η Σάσαρι με την τελευταία ικμάδα δύναμης που είχε απομείνει έτρεξε σερί 11-2 στα τελευταία 62’’ και πήρε μία παλληκαρήσια πρόκριση στους «16» του Champions League.

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των πλέι-οφ με άλλα τέσσερα ζευγάρια εκ των οποίων το ένα (Λούντβιχσμπουργκ - Μακάμπι Ρισόν) καλό είναι να μην το αγγίξουμε εκτός και αν κάποιος έχει έμπνευση. Βλέπετε το +17 της γερμανικής ομάδας στο πρώτο ματς στο Ισραήλ έχει καθορίσει την ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η ελληνική εκπροσώπηση απόψε είναι διπλή όπως και ο στοιχηματισμός μας στους αγώνες ΠΑΟΚ και Άρη. Πρώτα, χρονικά, ο ΠΑΟΚ παίζει στο Βελιγράδι, σε μία φιλική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της αδερφικής ομάδας Παρτιζάν. Ο «δικέφαλος» ψάχνει νίκη με +3 και έχει τύχη αφού η Παρτιζάν ίσως να παραταχθεί αποδεκατισμένη. Ο προπονητής της Ντζίκιτς, ο βασικός σκόρερ Χάτσερ αλλά και οι Μαρίβκοβιτς και Κοπρίβιτσα έχουν προσβληθεί από επιδημία στομαχικής ίωσης εδώ και τέσσερις μέρες (ειπώθηκε ότι ίσως ήταν δηλητηρίαση…) και αντί για το γήπεδο έμειναν στο νοσοκομείο.

Εχασαν το φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Σερβίας και ακόμη και να μπορούν να είναι στη 12αδα δίχως προπονήσεις και δυνάμεις δεν θα μπορούν να προσφέρουν και πολλά. Προσθέστε και στις ενδεχόμενες απουσίες του τραυματία στο γόνατο Ρόμπινσον (γκαρντ) και του Καραχότζιτς που έχει χτυπήσει στο μάτι. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο ΠΑΟΚ μπορεί το «2», είτε με χάντικαπ +1,5 στο 1,85 της betshop.gr είτε για όποιο θέλει να ρισκάρει λίγο περισσότερο στο money line.

Όσο για τον Άρη, βρίσκεται στο Στρασβούργο για να υπερασπιστεί το +19 του 1ου ματς. Η Στρασμπούρ θα επιδιώξει να ανοίξει τον ρυθμό από την αρχή για να κυνηγήσει την ανατροπή διαφορετικά δεν έχει καμία τύχη. Το line όσον αφορά στους πόντους είναι πολύ χαμηλό, στους 140,5 πόντους και πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστεί από τις δύο ομάδες.

To over 140,5 έχει απόδοση 1,75 στην betshop.gr.

Νοσοκομείο η Παρτιζάν