MENU

Τα τρία τελευταία χρόνια η Σάλκε μετρά 7-0-5 (7-0-1 ως γηπεδούχος) με τις 3/7 νίκες της να έρχονται με σκορ 1-0. Στο ίδιο διάστημα η Αϊντραχτ μετρά 1-5-2 ημέρα Παρασκευή και, μάλιστα, ΟΛΕΣ οι ισοπαλίες της έχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα, το 0-0!

Ο Θανάσης Κελαντώνης πόνταρε στα σκορ 0-0 και 1-0. Προσωπικά, συνυπολογίζοντας τόσο τις απουσίες της Αϊντραχτ, αλλά και τη δυσκολία με την οποία κέρδισε την προηγούμενη βδομάδα η Σάλκε την Ινγκολσταντ (σκοράροντας στις καθυστερήσεις), θα αρκεστώ στο «Χ ημίχρονο» που έχει απόδοση 2,10 στην betshop.gr.

Φαινομενικά, εύκολο έργο θα έχει η Μαρσέιγ κόντρα στη Μονπελιέ, αλλά και εδώ οι αποδόσεις που προσφέρονται στον άσο δεν είναι δελεαστικές. Στις κορυφαίες εταιρίες της αγοράς η νίκη των γηπεδούχων έχει απόδοση 1,75 στην bet365 και 1,70 στην betshop.gr και στη stoiximan.

Η Μονπελιέ είναι μια από τις 4 ομάδες του Σαμπιονά που δεν έχει διπλό (0-4-7 τέρματα 12-27) και πάει σε μια ισχυρή έδρα (6-3-1 τέρματα 12-5) από την οποία πέρασε μόνο η Μονακό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο βαριές ήττες (1-4 και 3-1) από τις ανώτερες Μονακό και Λυών, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας σκοράροντας μόλις μια φορά. Στα θετικά της Μαρσέιγ η απόκτηση των Εβρά (φωτό) και Σανσόν, με τον δεύτερο να προέρχεται από τη σημερινή της αντίπαλο, τον οποίο αγόρασε για 12 εκ ευρώ. Η Μονπελιέ θα παραταχθεί με άμυνα που δεν έχει παίξει ξανά μαζί, αλλά ενισχύεται σημαντικά από την επιστροφή του πολύτιμου Μπουντεμπούζ στην επίθεσή της.

Θεωρώ πολύ πιθανό να σκοράρει και η Μονπελιέ στο ματς και αυτό με διευκολύνει για να ποντάρω σε αξιόλογες αποδόσεις. Επιλέγω να ρισκάρω στο COMBO 1&Goal που εκτινάσσει την απόδοση στο 4,05 στην betshop.gr.

Από τη 2η κατηγορία της Γαλλίας κράτησα μια δυάδα που βασίζεται στα γκολ και θεωρώ ότι έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Η Γκαζελέκ υποδέχεται στην Κορσική τη μαχητική Λαβάλ σε ένα ματς όπου το εκατέρωθεν σκοράρισμα είναι αρκετά πιθανό, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες και ικανότητα να πετύχουν δεύτερο τέρμα. Η απόδοση του COMBO Goal&Over 2,5 φτάνει στο 3,30 στην betshop.gr και είναι αρκετά «τσιμπημένη» προς τα πάνω.

Ανάλογα, αρκετές πιθανότητες για Goal&Over 2,5 θεωρώ ότι υπάρχουν στο ζευγάρι Τουρ – Νιόρ, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που έχουν κάνει φέτος αρκετά ανοιχτά παιχνίδια και τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι έχουν τη βαθμολογική άνεση για να παίξουν για τη νίκη. Η καλύτερη απόδοση της αγοράς στο COMBO Goal&Over 2,5 είναι το 2,75 που προσφέρεται στην betshop.gr.

Παιχνίδι με αποδόσεις από 2,10 έως 4,05