MENU

Εκεί, είναι αήττητος εδώ και 25 χρόνια, με 4 ισοπαλίες και 5 νίκες σε 9 ματς από το 2001 έως σήμερα.

Πήρε παλικαρίσιο διπλό μέσα στο Περιστέρι και είναι εντυπωσιακά φορμαρισμένος καθώς μετρά 5-3-0 από τον Νοέμβριο, έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του.

Ο ΠΑΣ, επιστρέφει στην έδρα του μετά από τέσσερα σερί εκτός με πολύ καλά αποτελέσματα, το μεγάλο διπλό στην Τούμπα, τις ισοπαλίες στην ΑΕΚ και μέσα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο. Εχασε μέσα στην Ξάνθη όπου είχε τις ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχος και απρόσεκτος με αποτέλεσμα το τελικό 2-0.

Δύο ομάδες που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα το προσπαθήσουν και σήμερα, αλλά, πιθανότατα υπό βροχή (ή αμέσως μετά από βροχή) πάνω σε ένα πολύ ταλαιπωρημένο χορτάρι από τις συνθήκες των τελευταίων ημερών. Η κεντρική φωτογραφία είναι από τις 13/1 και τη Δευτέρα, ενώ και στις 16/1 ακόμα το γήπεδο ήταν παγωμένο.

«Κάτι» γύρω στο 1-1 και προς τον Πανιώνιο, είναι η εικόνα που σχηματίζω για το παιχνίδι και επιλέγω να ρισκάρω στο COMBO 2&Goal που έχει απόδοση 8,00 στην betshop.gr.

Οι επιθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο

Ακόμα ένα COMBO στοίχημα, αλλά, με μικρότερη απόδοση, καθώς οδηγεί στην τελική επικράτηση του φαβορί, μπορεί να επιβεβαιωθεί και στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός, όσο δεδομένο φαίνεται ότι θα σκοράρει στο ματς, ίσως λίγο λιγότερο, είναι πιθανό και να δεχθεί τέρμα από τον Αστέρα Τρίπολης που είναι σε άνοδο. Η ομάδα της Τρίπολης έχασε δύσκολα στο Καραϊσκάκης δεχόμενη ανατροπή με το γκολ του Μάρκο Μαρίν στο 93 και από τα… νεύρα της, κέρδισε εντός με 3-2 την ΑΕΚ και με 4-1 τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, κάνοντας μάλιστα αυτός δύο ανατροπές στο σκορ. Μία ως ημίχρονο – τελικό και μια στο ματς

Το 2&Goal πληρώνει 4,10 και πιο συντηρητικά, το Goal&Over 2,5 έχει απόδοση 2,50, αμφότερα, στα COMBO στοιχήματα της betshop.gr

Γκολ και μεγάλες αποδόσεις στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»