MENU

Ας δούμε, λοιπόν, ένα! Σίγουρα έχεις ακούσει για υπέρογκα ποσά που πόνταρε κάποιος σε ένα δελτίο, ένα γεγονός... Πολλά χιλιάρικα ή ολόκληρους «μισθούς», όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται! Και όμως, υπάρχει κάτι πιο ακραίο και μας το... προσέφερε ένας τύπος από την Ινδία! Δεν πόνταρε λεφτά (άλλωστε τα έχασε όλα), ούτε... ρόλογια, αμάξια, σπίτια, αλλά τη γυναίκα του!

Το όνομα αυτού, Ραβιντέρ Σινγκ! Οικογενειάρχης και λάτρης του κρίκετ! Τι έκανε, λοιπόν, αυτός. Έπαιζε- έπαιζε, έχανε- έχανε μέχρι που έμεινε... ταπί! Σίγουρος πως η τύχη του θα γύρναγε (σ.σ. αχ αυτό το... ένστικτο), αποφάσισε να πετάξει το τελευταίο του χαρτί και να ποντάρει τη σύζυγό του!

Το αποτέλεσμα; Έχασε τη γυναίκα του και κάπου εκεί ξεκίνησε το δράμα της άτυχης κυρίας. Οι «νικητές» πήγαν στο μαγαζί που διατηρεί ο Σινγκ και άρχισαν- με την δικαιολογία ότι η κα. Σινγκ τους «ανήκει»- να την παρενοχλούν!

Εκείνη, όπως είναι λογικό, δεν άντεξε και κάλεσε την αστυνομία, η οποία πλέον αναζητά τον Σινγκ προκειμένου να λογοδοτήσει για το... ποντάρισμά του!

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακραίο ποντάρισμα; Για δες και αυτό...