MENU

Θα πάμε στην ιβηρική χερσόνησο και σε ένα σημείο με αρκετή δόση ρίσκου.

Σπόρτινγκ Χιχόν – Σοσιεδάδ

Ημ/νία: 22/1 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1953

Α' Γύρος: Σοσιεδάδ - Σπόρτινγκ Χιχόν 0-0

Γήπεδο: El Molinon (29.029)

Απόσταση: 365 χλμ.

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 13oC Άστατος

Σπόρτινγκ Χιχόν

Υποτάχθηκε πλήρως στις άγριες διαθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία συνετρίβη 5-1 εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση που δεν χρήζει κριτικής από την στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 18’! Όπως είναι φυσικό στη συνέχεια δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει, ενώ υπέστη την 5η σερί ήττα της και 8η στις 9 τελευταίες αγωνιστικές (1-0-8), με αποτέλεσμα να βουλιάξει ακόμα περισσότερο στη διακεκαυμένη ζώνη. Στο μεταξύ, κρίνεται αναγκαίο να συμμαζευτεί αμυντικά, αφού έχει δεχθεί μίνιμουμ δύο γκολ στις 7 από τις 8 προηγούμενες υποχρεώσεις της, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί στα 16 από τα 17 τελευταία. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται για την απόκτηση του 21χρονου στόπερ της Πόρτο, Λιχνόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, αφού δεν έχει δικαίωμα για περισσότερες μεταγραφές. Σοβαρά τραυματίας ο πολύτιμος στόπερ Μπερνάρντο, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών. Επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Ομάρ. Κατόπιν απόφασης του τεχνικού Αμπελάρδο «κόπηκαν» από την αποστολή οι συμπληρωματικοί Κανέγια (αμυντικός), Γκερέρο (φορ) και οι παγκίτες Μπαρέρα (χαφ), Γκουϊτιάν (χαφ), Ούγκο Φράιλε (φορ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κουέγιαρ – Λόρα, Λουίς Ερνάντεθ, Μερέ, Ίσμα Λόπεθ – Κάσες, Σ. Άλβαρεθ – Χαλίλοβιτς (Μενέντεθ), Εντί, Τζόνι – Σανάμπρια

Μάλλον άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία (1-1 εντός έδρας) με τη Λα Κορούνια, αλλά την κατατρέχει η κατάρα που τη θέλει να μην μπορεί να πανηγυρίσει 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα εδώ και 10 μήνες. Καλό σημάδι πως δεν τα παράτησε και πίστεψε στην ισοφάριση που ήρθε με γκολ-πέναλτι του Πριέτο στο 75’. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος παρέμεινε αήττητη για 3η διαδοχική «στροφή» (1-2-0), ενώ σε 2η σερί αναμέτρηση «κερδίζει» βαθμό ή βαθμούς με γκολ στο τελευταίο τέταρτο. «Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός Σακριστάν. Τώρα ψάχνει το πρώτο της διπλό μετά από 3 μήνες (0-2-3 στα 5 πιο πρόσφατα εκτός).

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά απόντες οι Ραούλ Νάβας (συμπληρωματικός στόπερ), Θουρουτούθα (χρήσιμος χαφ), Γκρανέρο (ενδεκαδάτος χαφ) και οι σημαντικοί Κανάλες (χαφ), Αγκιρέτσε (φορ). Προστέθηκαν σε αυτούς οι δύο βασικοί εσχάτως μπακ Γιούρι, Κάρλος Μαρτίνεθ: στις θέσεις τους θα παίξουν οι παγκίτες Ντε Λα Μπέγια και Θαλντούα αντίστοιχα, που έχουν καιρό να αγωνιστούν βασικοί. Επανέρχονται στην αποστολή οι Ρέγιες (αξιόπιστος στόπερ), Ανσοτέγκι (έμπειρος αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ρούλι – Θαλντούα, Αρ. Ελουστόνδο, Ινίγκο, Ντε Λα Μπέγια – Μαρκέλ, Πριέτο, Ιγιαραμέντι – Κάρλος Βέλα, Μπρούμα, Τζόνατας

Εκτίμηση: Σύγκρουση δύο εκ των πιο ασταθών ομάδων της Πριμέρα, με τη Σοσιεδάδ να βρίσκεται σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, αλλά να παρατάσσεται με πολλές και σημαντικές απουσίες για ένα ακόμα ματς. Φαντάζει πολύ ισορροπημένο, θεωρητικά δεν θα τους… κακοπέσει ο βαθμός. Με ένα μικρό ρίσκο, αξίζει ποντάρισμα στο ξερό «Χ».

Δείτε συνολικά τα bonus των στοιχηματικών εταιριών.

Ρίσκο με λογική