MENU

ΝάπολιΡόμα

Ημ/νία: 13/12 19:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 998

Γήπεδο: Stadio San Paolo (60.240)

Απόσταση: 239 χλμ.

Διαιτητής: Ριτσόλι

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 3

Καιρός: 11oC Άστατος

Το αήττητο σερί των 13 αγώνων έλαβε τέλος με τον πιο εμφατικό τρόπο για την Νάπολι, στην Μπολόνια όπου ταξίδεψε την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Σάρι έπαιξε στη συνήθη φιλοσοφία της αλλά δεν κατάφερνε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Μιράντε. Αυτό αντίθετα έκαναν με απόλυτη επιτυχία οι Ντέστρο και Ροζετίνι που άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ύστερα από αντεπίθεση αλλά και εκτέλεση κόρνερ αντίστοιχα. Οι Ναπολιτάνοι που σίγουρα αιφνιδιάστηκαν δέχτηκαν και τρίτο γκολ πριν απαντήσουν αργοπορημένα με τον Ιγκουαΐν διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Οι "παρτενοπέι" εμφάνισαν τα περσινά αμυντικά λάθη και το πλήρωσαν άμεσα. Ο Σάρι είπε πολλά και διάφορα στην συνέντευξη τύπου αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι θεωρεί τη Ρόμα φαβορί για τη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Μονάχα ο Γκαμπιαντίνι είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο Ιταλός τεχνικός μάλλον θα στηριχθεί εκ νέου στην ενδεκάδα που χρησιμοποιεί για τη Serie A. Η Νάπολι έχει κερδίσει τους τελευταίους έξι αγώνες στην έδρα της ενώ έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα εδώ και έντεκα αγώνες. Στο κομμάτι της ψυχολογίας έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε την διαχείριση από πλευράς Σάρι αφού μετά από καιρό οι Ναπολιτάνοι γνώρισαν την ήττα στη Serie A..

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ρέινα - Γκουλάμ, Κουλίμπαλι, Αλμπιόλ, Χισάι - Χάμσικ, Ζορζίνιο, Άλαν - Καγιεχόν, Ιγκουαΐν, Ινσίνιε.

Οι φίλοι της Ρόμα έγιναν μάρτυρες ακόμα μίας κακής εμφάνισης της ομάδας τους μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάτε Μπορίσοφ. Το θετικό είναι ότι υπήρξε λευκό παθητικό για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία μετά από καιρό ενώ ταυτόχρονα οι Ρωμαίοι προκρίθηκαν στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Στη Serie A έρχονται από μία ακόμη γκέλα στην έδρα της Τορίνο όπου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά με το αμφισβητούμενο πέναλτι του Μάξι Λόπεζ και φυσικά τα παράπονα του Γάλλου τεχνικού. Ο ίδιος δήλωσε ότι υπάρχει αρκετή αρνητική ενέργεια γύρω από την ομάδα ενώ τόνισε ότι όποιος κερδίσει ή όποιος χάσει δεν κατακτά ή αποκλείεται από το Scudetto αντίστοιχα. Ο ίδιος θέλει απλά να δει μία καλή εμφάνιση.

Αγωνιστικά Νέα: Σύμφωνα με το Γάλλο ο Σαλάχ είναι έτοιμος ενώ ο Ζερβίνιο θα ξεκινήσει βασικός. Ο Τότι είναι αμφίβολος ενώ εκτός για πολύ καιρό θα είναι ο Τοροσίδης λόγω τραυματισμού. Το δίλημμα Καστάν ή Ρούντιγκερ θα απασχολήσει το Γάλλο λόγω των κακών εμφανίσεων του δεύτερου στην αμυντική γραμμή. Οι "τζιαλορόσι" έχουν να κερδίσουν στη Serie A από τις 8 Νοέμβρη κόντρα στη Λάτσιο και σίγουρα δεν τους παίρνει να χάσουν και άλλους βαθμούς στον αγώνα για το Scudetto.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σέζνικ - Ντινιέ, Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Φλορέτσι - Πιάνιτς, Ρόσι, Ναϊνγκολάν - Φαλκέ, Τζέκο, Σαλάχ.

Εκτίμηση: Παρακολουθώντας Serie A από την αρχή της σεζόν, το Νάπολι - Ρόμα ξεχώριζε κυρίως λόγο του στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων που χαρακτηρίζεται από την άμυνα ψηλά, την διάθεση για συνδυαστικό ποδόσφαιρο και την επίθεση στους κενούς χώρους. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πιο σταθεροί αλλά θα επιλέξουμε παιχνίδι με τα γκολ. Το Over 3,5 αξίζει το ποντάρισμα μας.

Συνεχίζουμε τα ταμεία, ποντάροντας σε γκολ