MENU

H εκρηκτική Λένα Ζευγαρά βάζει «φωτιά» στις πίστες και οι εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα είναι... sold out. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο “Pico by night” στην Αλεξανδρούπολη, έπαιξε... μπάλα στο γήπεδο του SDNA.

Το θέμα της «ανάκρισης» της αμιγώς αθλητικό και οι απαντήσεις της τα... σπάνε!

Απολαύστε την...

Τι άθλημα προτιμάς να παρακολουθείς ποδόσφαιρο ή μπάσκετ;

«Ποδόσφαιρο... από μικρή έβλεπα αγώνες μαζί με τον πατέρα μου, είτε στον καναπέ μας είτε στο γήπεδο».

Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα;

«Μου βάζεις δύσκολα... η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μου... όποτε βγάλει τα συμπεράσματα μόνος σου...»

Πηγαίνεις γήπεδο;

«Ναι, από μικρή πήγαινα στο γήπεδο με τον πατέρα μου! Η αγάπη μου αυτή συνεxίζεται ακόμη και τώρα. Πηγαίνω και βλέπω αναμετρήσεις της αγαπημένης μου ομάδας και η αλήθεια είναι πως πορώνομαι αρκετά».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αθλητής στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή;

«Δεν ξεχωρίζω κάποιον γιατί είμαστε χώρα με πολλούς αξιόλογους αθλητές σε πολλά αθλήματα».

Ο πιο γοητευτικός;

«Αυτό δε θα το αποκαλύψω!» (γέλια)

Ποιους παίκτες ξεχωρίζεις;

«Τους παίκτες της ομάδας μου... γι’αυτό και είναι η ομάδα μου».

Αν είχες την δυνατότητα να δειπνήσεις με έναν αθλητή ποιος θα ήταν;

«Για δείπνο θα πήγαινα με... αυτόν που θα είχε αρκετές ποδοσφαιρικές εμπειρίες και θα άντεχε τις άπειρες ερωτήσεις μου».

Ρονάλντο ή Μέσι;

«Ξεχωρίζω τον Μέσι γιατί θεωρώ πως έχει πετύχει πολλά πράγματα για την ηλικία του».

Αν ήσουν προπονήτρια ποιους δεν θα ήθελες να έχεις στην ομάδα σου και γιατί!

«Δεν γνωρίζω πολλά από προπονητικά σχέδια αλλά θα διάλεγα σίγουρα νέους παίκτες με μπόλικη όρεξη και ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο. Μου αρέσουν αυτοί που θα θυσίαζαν πολλά για την δουλειά τους».

Που εμφανίζεσαι αυτό το διάστημα;

«Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αλεξανδρούπολη το “Pico by night”, καθώς και σε διάφορες live σκηνές της Ελλάδας».

Τι γίνεται με το καινούριο σου τραγούδι;

«Το καινούριο μου κομμάτι έχει τίτλο “Όνειρα”. Η μουσική είναι του Μιχάλη Τουραρζίδη, ενώ οι στίχοι είναι του Βασίλη Καρρά και της Τζένης Τσικοπούλου. Μπορώ να πω πως αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από τον κόσμο, διότι συνεχώς λαμβάνω βιντεάκια που το τραγουδούν και το χορεύουν. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτό».

Με ποιον τραγουδιστή θα ήθελες να κάνεις συνεργασία αυτό το καιρό;

«Έχω συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες και πήρα πολλά από τον καθένα ξεχωριστά, γι’αυτό θα ήθελα να έχω όσες περισσότερες συνεργασίες θα μπορούσα στο μέλλον. Δεν ξεχωρίζω κάποιον γιατί η μουσική ταυτότητα του καθενός διαφέρει»

Μπουζούκια ή ρεστοράντ;

«Τις ελεύθερες νύχτες μου κατά βάση προτιμώ να τις περνώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα σε εστιατόρια για πιο χαλαρές στιγμές με κρασάκι και ωραίες συζητήσεις. Παρόλα αυτά δε λείπουν και οι φορές που επιλέγουν νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζονται φίλοι και συνάδελφοι».

Ρούχα ή κοσμήματα;

«Και ρούχα και κοσμήματα! Κλασική γυναίκα! Μου αρέσει να προσέχω τις εμφανίσεις μου και παρακολουθώ αρκετά τις τάσεις της μόδας».

Αγαπημένο σου φαγητό...

«Αγαπώ τα ψάρια και γενικά τα θαλασσινά... επίσης τρελαίνομαι για περίεργες και ξενόφερτες. Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να μαγειρεύω είτε για μένα είτε για να κάνω το τραπέζι σε φίλους μου!»

Τι είναι η Θεσσαλονίκη για σένα;

«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είναι η πόλη που γεννήθηκα αλλά είναι το μέρος που ζω εδώ και οκτώ χρόνια. Εδώ έζησα τον πρώτο μου έρωτα, εδώ γνώρισα τις φίλες και τους φίλους μου, εδώ έπιασα για πρώτη φορά το μικρόφωνο και πάτησα σε πίστα... εδώ είναι το σπίτι μου!»

Ο ιδανικός άντρας για σένα...

«Ο ιδανικός άντρας για μένα είναι αυτός που θα μπορώ να γείρω πάνω του και να τον νιώσω στήριγμα και θα μπορώ πλάι του να είμαι ο εαυτός μου αλλά να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος. Θέλω να έχει χιούμορ και μπόλικη... τρέλα, να του αρέσει να χορεύει και να τραγουδάει σα να μην υπάρχει αύριο και φυσικά να λατρεύει τα ταξίδια! Θέλω να γυρίσω μαζί του όλο τον κόσμο. Θα ήθελα επίσης να είναι ειλικρινής και εκδηλωτικός κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω εγώ... δύσκολα ανοίγομαι και λέω ό,τι αισθάνομαι».

Facebook ή Instagram

«Ιnstagram! Νομίζω ότι είναι η τάση των social media αυτής της εποχής»

Περιέγραψε την Λένα

«Η Λένα είναι δυναμική και παθιασμένη με τη δουλειά της αλλά σε προσωπικό επίπεδο πολύ ευαίσθητη. Είναι δοτική και έχει δύο κύρια ελαττώματα. Είναι εγωίστρια και πολύ κλειστή στον εαυτό της. Δε μπορεί εύκολα να πει αυτό που αισθάνεται... πρέπει να μου το βγάλουν με το τσιγκέλι! Παρόλα αυτά προσπαθώ να το αποβάλλω γιατί δε θέλω να χάνω ανθρώπους λόγω αυτών των ελαττωμάτων!»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΟΝΕΙΡΑ

Το SDNA «ανακρίνει» την Λένα Ζευγαρά (pics & vid)