MENU

«Αν πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές, κάντε τις κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε. Αρκεί να σωθεί η χώρα».

«Την πλήρη διάλυση της χώρας εμείς θα την σταματήσουμε» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης.

«Έχει δίκιο σε πάρα πολλά διότι εκβιάζεται το κοινοβούλιο. Και για όσους πουν ότι κι εμείς το έχουμε κάνει, εμείς κριθήκαμε και σκληρά την 25η Ιανουαρίου» συμπλήρωσε.

Εκτόξευσε βολές κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την ότι παρουσιάζει πολλές από τις δικές της προτάσεις ως προτάσεις του Κουαρτέτου υπογραμμίζοντας ότι πολλές από αυτές τις προτάσεις η κυβέρνηση Σαμαρά τις απέρριψε.

Ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορές στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας «εμείς από τότε που ξεκινήσαμε μέχρι τώρα βλέπουμε την Πρόεδρο της Βουλής να μιλάει και να μην σταματάει»

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για πλήρη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και του κοινοβουλίου και «όπως πάμε, πάμε για πλήρη διάλυση της χώρας».

«Την πλήρη διάλυση της χώρας εμείς θα την σταματήσουμε» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης. Θα χάσουμε 2-2,5 μήνες με τις εκλογές παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας ότι αν γίνουν τώρα οι εκλογές μπορεί να ανακόψουμε την πορεία της οικονομίας και μετά να χρειαστούμε ακόμα χειρότερο από αυτό το Μνημόνιο που ψηφίζουμε τώρα.

«Δεν φοβόμαστε τις εκλογές. Αν τις θέλετε πάμε».

Πηγή: enikos.gr

Μεϊμαράκης: «Δεν φοβόμαστε τις εκλογές»