MENU

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης βρέθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης. Όπως ήταν λογικό, ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών, τους οποίους χαρακτήρισε πολιτικούς υπάλληλους.

Ένα απόσπασμα των όσων είπε:

«Το σχόλιό μου είναι απλό, ανούσιες φλυαρίες χωρίς καμία έμπρακτη συνέπεια θετική για τον ελληνικό λαό. Αντίθετα από όσα πολλά ελέχθησαν, έγινε εμφανέστατο ότι έχουμε μια κυβέρνηση μνημονίου, σκληρού τρίτου μνημονίου, η οποία θα βαδίσει ολοταχώς για να το εφαρμόσει. Αυτό σημαίνει γενική λεηλασία, φορολεηλασία, περικοπή στις συντάξεις και ξεπούλημα της χώρας. Μαζί βεβαίως με την απέραντη και απεριόριστη εθνική υποτέλεια, η οποία είναι το σήμα κατατεθέν των μνημονιακών χρόνων.

Μην ξεχνάμε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση υπαλληλική, πολιτική υπαλληλία είναι. Τον βασικό λόγο τον έχει η τροϊκανή χούντα η οποία διαμορφώνει τις εξελίξεις και την πορεία της χώρας». Σε αυτό το σημείο τον ρωτά ο παρουσιαστής, αν ο Τσίπρας και οι υπουργοί είναι υπάλληλοι, για να του απαντήσει ο κ. Λαφαζάνης: «Πολιτικοί υπάλληλοι, βεβαίως, για την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου».

Δείτε το βίντεο:

Λαφαζάνης: «Έχουμε υπαλληλική κυβέρνηση» (vid)