MENU

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να κάθεται σε μια καρέκλα στην παραλία με μια μπίρα στο χέρι και με προκλητική στάση σώματος, την οποία οι διαδικτυακοί φίλοι της δεν βρήκαν καθόλου κολακευτική... «Ποιο είναι το πρόβλημά σας;» έγραψε η σέξι Κατερίνα ως σχόλιο, για να δεχτεί βροχή άλλων που της έσουραν τα εξ αμάξης!

«Το πρόβλημα είναι ότι ανοίξαμε και σας περιμένουμε» ήταν η αιχμηρή απάντηση ενός follower, ενώ ακολούθησαν πολλά σχόλια με επικριτική διάθεση: «Τι άλλο θα κάνεις για λίγα like;» της έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Aσε κάτι και στη φαντασία μας».

Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια υποστήριξης, αλλά κι αυτά που, αν τα αναφέραμε, θα τα έκοβε η λογοκρισία! Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα προκαλεί με τον τρόπο της.

Πρόσφατα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ της «Ενθάδε κείται» μπήκε σε φέρετρο, ενώ ακόμα πιο πρόσφατα... παραμορφώθηκε πάλι για τις ανάγκες της οπτικοποίησης του τραγουδιού της «Botox».

Για να μην αναφερθούμε στο βίντεο που ανέβασε για να ενημερώσει το κοινό της για το πρόγραμμα των συναυλιών της, όπου πόζαρε με στρινγκ μαγιό, τόπλες, αλλά την πλάτη γυρισμένη.

Πηγή: espressonews.gr

Αγριο πέσιμο στη Στικούδη για τα... ανοιχτά πόδια