MENU

Ήταν 1991, όταν γνωρίσαμε τη μικρή κόρη του Πασχάλη που μαζί με τον πατέρα της Πασχάλη τραγούδησαν το κομμάτι «Οι καταπληκτικοί».

Τότε η Ζήνα Αρβανιτίδη ήταν έφηβη και το ταλέντο της στη μουσική, τη σύνθεση και το τραγούδι ήταν θέμα συζήτησης, καθώς και το ότι θα ακολουθήσιε τα βήματα του πατέρα της.

Πέρασαν 27 χρόνια και τώρα πια την αποκαλούν Ζηνοβία και ασχολήθηκε με τη μουσική, ως συνθέτρια για το θέατρο και το σινεμά. Την πορεία της αποφάσισε να τη διαγράψει κυρίως εκτός Ελλάδας και όπως αναφέρει η espresso, την Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου, στις 29 Μαρτίου, κυκλοφόρησε τη νέα συνθετική δουλειά της, η οποία λέγεται «Ivory» κι έχει ήδη κερδίσει τα θετικά σχόλια εναλλακτικών sites και blogs του εξωτερικού.

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη συνεργάζεται με την ανεξάρτητη εταιρία Kitchen Label, με έδρα τη Σιγκαπούρη,και αυτό που μόλις κυκλοφόρησε είναι το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της, το οποίο εμπνεύστηκε από το απόφθεγμα του Αλμπέρ Καμί «Υπάρχει η ζωή και υπάρχει ο θάνατος, στο ενδιάμεσο υπάρχει ομορφιά και μελαγχολία».

Στην προσωπική της ζωή, για την οποία αποφεύγει να μιλάει δημόσια, ζει όμορφα στο Μπορντό της Γαλλίας μαζί με τον Γάλλο σύντροφό της, που τη στηρίζει και την εμψυχώνει στη δουλειά της.

Πηγή: thetoc.gr

Τι κάνει στα 42 η κόρη του Πασχάλη; 27 χρόνια μετά το τραγούδι τους