MENU

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο υπογράφων δεν είχε την τύχη μέχρι σήμερα να γνωριστεί ποτέ προσωπικά. Κι όμως τον ξέρει καλά. Από τα τραγούδια του. Άλλωστε όταν κάποιος ντύνει μουσικά ένα κομμάτι κάνει κατάθεση ψυχής. Και τον γνωρίζει όχι μόνο μέσα από αυτά που έχουν γίνει σουξέ. Γενικά, όλες οι μελωδίες του και να μη θες, όταν τις ακούσεις σου μένουν στο αυτί.

Ακούς ένα τραγούδι στο ράδιο και χωρίς να ξέρεις ποιος το έχει γράψει βάζεις το χέρι σου στη... φωτιά ότι είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Αυτό είναι η μεγάλη του επιτυχία. Το ταλέντο του, τα ποντιακά μουσικά στοιχεία με τα οποία περιβάλλει τα τραγούδια του, η ταπεινότητα που (συνεχίζει να) τον διακρίνει καθώς και οι συνεργασίες του με τους κορυφαίους Έλληνες στιχουργούς, τραγουδιστές και παραγωγούς τον έχουν μετατρέψει ως τον συνθέτη των επιτυχιών.

Το ξεκίνημα της δισκογραφικής περιπέτειας του Κυριάκου έγινε το 1995. Τότε στο Αιγάλεω η στιχουργός (Ναταλί) του τραγουδιού "Στάσου", που έμελλε να είναι ο προπομπός της σπουδαίας καριέρας του, πηγαίνει το εν λόγω κομμάτι στη μητέρα του Σταμάτη Γονίδη, την κυρία Ασημίνα, προκειμένου να το ακούσει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Πηγή:allyou.gr

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Όποιος ξεχνά το παρελθόν του, δεν μπορεί να έχει μέλλον»