MENU

Μοντέλο, καθηγήτρια αγγλικών και τώρα φωτογράφος. Η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου ασχολείται με τη φωτογραφία και το photoshop αρκετά χρόνια και από μικρή τρελαινόταν να βρίσκεται πίσω από την κάμερα.

Η 28χρονη φωτογράφος είχε... προκαλέσει το διαδίκτυο με τις σέξι φωτογραφήσεις της και δεν είναι τυχαίο πως αν γκουγκλάρεται το όνομα της θα βρείτε 168.000 αποτελέσματα!

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα καλλονή μιλάει στο SDNA για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ενώ σαν μια... κλασική γκόμενα που δεν «μασάει», δεν ασχολείται και πολύ με την μπάλα, αλλά της αρέσει ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Ολυμπιακός.

Μαριάννα, είσαι φωτογράφος και πρώην μοντέλο. Σου αρέσει περισσότερα να φωτογραφίζεις ή να φωτογραφίζεσαι;

«Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά περισσότερο το να είμαι φωτογράφος. Για να φωτογραφηθώ πρέπει να νιώθω πολύ άνετα με τον εαυτό μου και τους υπόλοιπους συνεργάτες».

Είσαι 28 ετών. Γιατί παράτησες το μόντελινγκ για την φωτογραφία;

«Ουσιαστικά δεν έκανα ποτέ μου μόντελινγκ. Έκανα μερικές φωτογραφήσεις για το ψώνιο μου. Λίγες φωτογραφήσεις ήταν για δουλειά, οπότε ήταν και χωρίς αμοιβή. Επίσης είμαι "αφρατούλα" με καμπύλες , οπότε είναι λίγο αδύνατο να κάνω μόδα. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν σέξι φωτογραφήσεις και αυτό ήταν λάθος μου, που κυκλοφόρησαν τόσες σέξι φωτο μου στο ίντερνετ. Aλλά τότε δεν είχα την ωριμότητα να ξέρω ότι κάνω κακό στον εαυτό μου ούτε ήξερα ότι θα πάρουν τέτοια έκταση. Εξακολουθώ βέβαια να στηρίζω και να αγαπώ τις αισθησιακές φωτογραφήσεις αρκεί να γίνονται με το σωστό τρόπο.

Άλλος ένας λόγος που το άφησα εντελώς ήταν πως επειδή έκανα τη βλακεία να δηλώσω συμμετοχή σε έναν διαγωνσμό ομορφιάς, "έφαγα" τρελό ιντερνετικό bullying. Δε μπορούσα να διανοηθώ πως κάποιοι μου επιτθονταν τόσο παθιασμένα, χωρίς καν να με ξέρουν. Μέχρι που έβγαζαν πράγματα απ'το μυαλό τους. Ποιός ο λόγος να καταναλώσει κανείς φαιά ουσία για να επιτεθεί σε κάποιον που δε γνωρίζει και να κατασκευάσει ψεύτικα σενάρια; Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί, αλλά ήταν πολυ ψυχοφθόρο, ήμουν και πιτσιρικάκι, τώρα δε "μασάω" πείτε ό,τι θέλετε»!

Πως από μπροστά από τον φακό, βρέθηκες από πίσω;

«Η μετάβαση μου πίσω απ' το φακό έγινε σιγά σιγά και σταδιακά. Όταν φωτογραφιζόμουν, παρακολουθούσα πως δούλευαν οι φωτογράφοι, τους έκανα ερωτήσεις , έψαξα για tutorials στο ίντερνετ , έκανα πολλααααααααα τεστ και σιγά σιγά ξεκίνησα να το κάνω επαγγελματικά».

Ο χώρος του μόντελινγκ είναι «βρώμικος» όπως ακούγεται;

«Ίσως επειδή δεν είμαι "χωμένη" πολύ βαθιά να μη το βλέπω. Προφανώς υπάρχουν πολλές κοπέλες που με τη βιτρίνα του μόντελινγκ, κάνουν άλλες δουλειές αλλά και φωτογράφοι που ζητούν αντάλλαγμα προκειμένου να σε φωτογραφήσουν. Αλλά οι πραγματικοί επαγγελματίες δε θα τα κάνουν αυτά. Αυτό που με "σόκαρε" ηταν όταν έψαχνα κάτι αγγελίες για δουλειά και μίλησα με ανθρώπους που έταζαν λαγούς και πετραχήλια, προκειμένου να σε φωτογραφήσουν και να σε προωθήσουν. Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για τις νέες κοπέλες που ψάχνονται γιατί εννοείται λένε ψέμματα. Αυτά μη τα πιστεύετε κορίτσια και μη πέσετε στη παγίδα τους. Εκεί ναι, παίζει βρωμιά».

Τι σε κάνει να περνάς πιο καλά, ως φωτογράφος ή ως μοντέλο;

«Και στα δύο το πιο σημαντικό για να περάσεις καλά, είναι η καλή παρέα, οι καλοί συνεργάτες. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω καταπληκτικούς και υπερταλαντούχους φίλους / συνεργάτες».

Ποια είναι το πιο περίεργο «πέσιμο» που σου έχουν κάνει;

«Μου 'χουν συμβεί διάφορα περίεργα, αλλά είναι τα κλασσικά που έχουν συμβεί σχεδόν σε όλες μας, πχ ένας τύπος να στέλνει συνέχεια, συνέχεια μηνύματα και σου κάνει όλο κοπλιμέντα κι όταν δεν απαντάς αρχίζει και σε βρίζει. Κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό ήταν όταν ήμουν κάπου 15 χρονών και γυρνούσα απο ένα πάρτι αργά και μόνη μου σπίτι. Με ακολουθούσαν και μου φωναζαν για πολύ ώρα κι μου είχε παει το σκ...ο στη κάλτσα με το συμπάθειο. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλον "πω είναι χοντροκώλα ας την!" Ο κώλος μου με έσωσε»!

Ποιο θεωρείς πως είναι το καλύτερο σημείο πάνω σου;

«Δε ξέρω ας κρίνουν οι άλλοι».

Θα πηγαίνεις σε ένα γήπεδο όπου θα παίζει πχ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για να εργαστείς ως φωτογράφος;

«Εννοείται, δουλειά να υπάρχει»!

Από ότι λες πως είσαι Ολυμπιακός λόγω του πατέρα σου. Θα έκανες γυμνή φωτογράφιση στο «Καραϊσκάκης» με γεμάτο γήπεδο;

«Με τίποτα! Κατ' αρχάς θα το μάθαινε ο πατέρας μου, αν και είναι πολύ cool και ανοιχτόμυαλος για τις προηγούμενες φωτογραφήσεις που έχω κάνει, πιο πολύ κι απ' τη μάνα μου! Κουφό; Αλλά και το γήπεδο γεμάτο; Δε θα ένιωθα καθόλου άνετα».

Με άδειο γήπεδο, θα έκανες γυμνή φωτογράφιση στη σέντρα του γηπέδου;

«Aν ένιωθα άνετα με το team ίσως και ναι, εφόσον ήταν άδειο».

Υπάρχει κάποιος αθλητής που σου αρέσει, είτε είναι Έλληνας, είτε ξένος;

«Τζαβέλλας hands down».

Εκτός από τον Τζαβέλλα, ποιον άλλον αθλητή ξέρεις;

«Τον δάσκαλο μου, που μας κάνει παραδοσιακούς χορούς. Καλύτερος αθλητής και δάσκαλος δεν υπάρχει. Τώρα αν με ρωτάς απο διάσημους, μερικά σκόρπια ονόματα που ακούω απ' το πατέρα μου, που δε ξέρω καν σε ποιες φάτσες αντιστοιχούν».

Τι θα σου άρεσε περισσότερο, να φωτογραφίσεις μια ποδοσφαιρική ή μια μπασκετική ομάδα;

«Τώρα επειδή δε ξέρω απο αθλητικά θα σου απαντήσω ως κλασσική γκόμενα. Οι ποδοσφαιριστές μ' αρέσουν πιο πολύ σαν άντρες απ' τους μπασκετμπολίστες, οπότε μάλλον το πρώτο».

Ποιοι τύποι ανδρών σου αρέσουν;

«Μου αρέσει να μην κάνει τα παιδιαρίσματα και τα κολπάκια που κάνουν μερικοί ταχα μου για να κολλήσουμε. Του τύπου αργεί να στείλει μήνυμα κλπ. Θέλω ευθύτητα και ειλικρίνεια, είτε αυτό σημαίνει πως θα μου πει πως με θέλει, είτε πως δε θέλει. Απ' εκεί και πέρα με ελκύει πολύ το ταλέντο, ηθοποιός, τραγουδιστής, φωτογράφος κλπ, εκεί κολλάω».

Σου αρέσει να προκαλείς την φαντασίωση των αντρών;

Μου το ρωτάνε πολύ συχνά αυτό. Η απάντηση είναι όχι. Μου αρέσει να προκαλώ, αυτούς που μου αρέσουν κι εμένα.

Για ποιο λόγο έχεις κάνει γυμνές φωτογραφίσεις;

Κατ'αρχάς δεν έχω κάνει full nude ποτέ. Πιο μικρή ήμουν πολύ "ανοιχτή" στο όλο θέμα του γυμνού. Μου άρεσε να φωτογραφίζομαι σέξι. Ξεκίνησα να βγάζω ημι-γυμνές selfie απο πολύ μικρή ηλικία, γύρω στα 17-18 για να τις στείλω στο τότε φίλο μου που ήταν στο εξωτερικό. (γι'αυτο προσέξτε μερικοί που αναπαράγετε παλιές φωτο, σε κάποιες απ' αυτές είμαι ανήλικη...εχμ εχμ είναι παράνομο..just saying) . Μετά και αφότου προηγήθηκε κάτι που δε θα το αναλύσω να μη σας κουράζω κι άλλο, ξεκίνησα να ανεβάζω στο ίντερνετ. Πιστεύω πως έβγαζα τα απωθημένα μου, απο τότε που ήμουν χοντρούλα και τώρα που ένιωθα καλά με το σώμα μου, το έδειχνα παντού. Δε συνειδητοποιούσα βέβαια οτι αυτές οι φωτο θα κυκλοφορούσαν στο ίντερνετ μέχρι και 10 χρόνια μετά! (δηλαδή ΕΛΕΟΣ) Και μετά που έκανα ημι-γυμνές επαγγελματικές φωτογραφήσεις δε συνειδητοποιούσα τη διαφορά μεταξύ καλλιτεχνικού γυμνού και προκλητικού γυμνού. Και έκανα κάποια αρκετά προκλητικά για τα οποία όμως μετανιώνω. Καλλιτεχνικό, κάνω ανα πάσα στιγμή ακόμη και τώρα, δεν έχω θέμα.

Εχεις κάνει one night stand;

«Όχι ποτέ. Δεν είμαι πουριτανή, ούτε το κατακρίνω, απλά δεν έχει τύχει. Έχω κάνει βλακείες και επιπολαιότητες αλλά, ONS όχι».

Τι σου αρέσει να κάνεις στο σεξ;

«Αυτό που μου αρέσει είναι να είμαι με έναν άνθρωπο που με ελκύει, με εμπνέει κι έχουμε χημεία. Κι αν υπάρχει και καψούρα ακόμη καλύτερα. (αν και η καψούρα είναι ψυχοφθόρα και την αποφεύγω). Τώρα να σου πω συγκεκριμένα πως μ' αρέσει αυτή η στάση κι εκείνη η στάση ή πως θέλω να κάνουμε όλο το 50 shades of grey, τίποτα απ' αυτά δε θα 'χει σημασία, αν τα κάνεις με κάποιον που δε γουστάρεις».

Το στήθος σου είναι φυσικό;

«Όχι. Αν και με ενοχλούν οι λέξεις "φυσικό" και "πλαστικό". Είναι το δικό μου δέρμα, οι δικοί μου μύες, οι δικές μου νευρικές απολήξεις, δεν είναι το στήθος του Robocop επειδή έχει ενθέματα. Επίσης την επέμβαση την έκανα επειδή μετά την απώλεια κιλών , είχα χαλάρωση, δε την έκανα δηλαδή για να τα "μεγαλώσω" . Έκανα ανόρθωση και μου συνέστησαν οι γιατροί που με είδαν να μπει και σιλικόνη για καλύτερο αποτέλεσμα».

Πως «ανάβεις» έναν άνδρα;

«Δεν έχω κάποια τακτική, ό,τι προκύψει ανάλογα τη στιγμή. Επίσης σπάνια κάνω εγώ το πρώτο βήμα, ειδικά στην αρχή της γνωριμίας».

Με τι άνδρα δε θα πήγαινες ποτέ;

«Δε θα πήγαινα ποτέ με Χρυσαυγίτη. Γενικά οι ρατσιστές, οι σεξιστές , οι φασίστες, μακρυά απ' εμάς»!

Θα ακολουθούσες τον σύντροφο σου σε ένα γήπεδο για να παρακολουθήσετε αγώνα;

«Ναι. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βαριόμουνα, αλλά αν μου το ζητούσε γιατί όχι; Έχει και φαγητό εκεί έτσι;».

Μικρότερη είχες περιττά κιλά. Τι θα συμβούλευες μια νεαρή κοπέλα που έχει αυτή τη στιγμή το ίδιο «πρόβλημα»;

«Να αγαπήσει το σώμα της όπως είναι. Αν δε το αγαπήσει ακόμη κι αν χάσει κιλά, θα έχει θέματα με την εικόνα της».

Είπες πως δεν έχεις κάνει full nude ποτέ. Δεν είναι δικές σου οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν;

«Δικές μου δεν είναι. Είναι full nude; Full nude σημαίνει ότι μπορείς να τα δεις ΟΛΑ. Αν είμαι ας πούμε γυμνή, αλλά καλυμμένη με ένα σεντόνι, ή γενικά με κάποιο τρόπο κρύβω τα επίμαχα, δεν είναι full nude».

Τι είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει για έναν άντρα, είτε στο κρεβάτι, είτε γενικά;

«Ήταν στο εξωτερικό και τη κοπάνησα στα 17 μου, χωρίς την άδεια των γονιών μου να παω να τον βρω. Από τότε, δεν έχω ξανακάνει κάτι ακραίο».

Αν κάποιος θέλει να τον φωτογραφίσεις που μπορεί να σε βρει;

«Μπορεί να μου στείλει στο mail: [email protected] και στη σελίδα μου στο facebook».

«Είμαι Ολυμπιακός και μου αρέσει ο Τζαβέλλας»