MENU

?Για κακούργημα κατηγορείται ο ηθοποιός Έμιλ Χιρς καθώς μία γυναίκα τον κατηγορεί ότι προσπάθησε να την πνίξει κατά την διάρκεια επεισοδίου σε club, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ!

Ο 29χρονος ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από ταινίες όπως οι «Into The Wild» του Σον Πεν και «Το Κορίτσι Της Διπλανής Πόρτας», φέρεται να επιτέθηκε στην Ντάνι Μπέρνφελντ, στέλεχος γνωστής εταιρείας παραγωγής, στις 25 Ιανουαρίου, στο «Tao Nightclub», στην Γιούτα, όπου βρισκόταν για το κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 31χρονη καθόταν στην παρέα του Χιρς και στη συνέχεια πήγε σε άλλο τραπέζι. Όπως η ίδια φέρεται να είπε στην Αστυνομία, λίγα λεπτά μετά, ο ηθοποιός την πλησίασε και την ρώτησε «γιατί είσαι τόσο σκληρή;», την έριξε στο πάτωμα και, ανεβαίνοντας από πάνω της, προσπάθησε να την πνίξει πιέζοντας τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της!

Τους ισχυρισμούς επιβεβαιώνει ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ο 29χρονος φέρεται να είπε στην Αστυνομία πως είχε πιει τρία - τέσσερα ποτά και ότι είχε μόνο λεκτική αντιπαράθεση με μία γυναίκα, την οποία δεν γνωρίζει.

«Ο Εμίλ παίρνει την καταγγελία στα σοβαρά και νιώθει συντετριμμένος με όσα έγιναν. Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, ο ίδιος πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης όπου παραμένει μέχρι σήμερα, για να εξασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον», δήλωσε εκπρόσωπος του νεαρού σταρ.

Όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία, ο Χιρς αντιμετωπίζει κατηγορία για κακοποίηση, που τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 4.000 ευρώ.Η καταγγέλλουσα, Ντάνι Μπέρνφελντ

Ηθοποιός του Hollywood πήγε να πνίξει γυναίκα μέσα σε club! (pics)