MENU

Η 23χρονη φοιτήτρια δραματικής σχολής από το Richmond, παραδέχεται απροκάλυπτα ότι βγάζει πάνω από 200 selfies κάθε μέρα και μετά μένει μέχρι το πρωί ξύπνια για να τις επεξεργαστεί και να έχει το τέλειο αποτέλεσμα!

Μιλώντας στο Femail για την εμμονή της, η Charlotte ομολόγησε ότι ο φίλος της την παράτησε γιατί θεωρούσε ότι έβαζε τον φωτογραφικό φακό παραπάνω από εκείνον! Όμως, η ίδια παραδέχεται ότι δεν την πείραξε καθόλου και τώρα απολαμβάνει περισσότερο το αγαπημένο της χόμπι!

Η Charlotte ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ξυπνάει κάθε πρωί στις 6 και στη συνέχεια χρειάζεται μια ώρα περίπου για το μακιγιάζ της. Στη συνέχεια, διαλέγει τα ρούχα που θα βάλει και όπως αναφέρει η ίδια, επιλέγει συνήθως σκούρα χρώματα που «γράφουν» καλύτερα στον φακό.

Έπειτα πηγαίνει στο μάθημά της, αλλά από την ώρα που θα φύγει έως την ώρα που θα γυρίσει στο σπίτι της η Charlotte βγάζει ασταμάτητα φωτογραφίες τον εαυτό της!

«Έχω μια φωτογραφική μηχανή Canon EOS 550D DSLR, την οποία χρησιμοποιώ κάποιες φορές αντί για το κινητό μου. Βγάζω και πολλές στην κρεβατοκάμαρά μου, γεγονός που σημαίνει ότι μερικές φορές παρακάμπτω και το φαγητό καθώς είναι μια χρονοβόρα διαδικασία», αναφέρει η ίδια.

Αργά το βράδυ καταλήγει στο να διαλέγει τις καλύτερες και να τις ανεβάζει στα social media.

H Charlotte, η οποία χαρακτηρίζει την Kylie Jenner ως την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής της, έχει μια πειθαρχημένη «διαδικασία επιλογής» των φωτογραφιών, διαγράφοντας πρώτα τις λιγότερο καλές για να καταλήξει στις καλύτερες!

Δείτε τις φωτογραφίες στο media gallery

πηγή: newmoney.gr

Η «εθισμένη» που βγάζει 200 selfies την ημέρα! (pics)