MENU

Ο 60χρονος μοναχός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνευρέθηκε ερωτικά με έναν 40χρονο μέσα στο μοναστήρι όπου ασκήτευε.

Ο νεαρότερος άνδρας, κατά τις ίδιες πηγές, είναι γνωστός στους ντόπιους για τη μειωμένη αντίληψή του. Το περιστατικό, που έγινε πριν από λίγες ημέρες και έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή, συνέβη όταν ο καλόγερος ζήτησε από τον 40χρονο να έχουν σεξουαλική επαφή, δίνοντας βάση στην εχεμύθειά του.

Ευκαιριακός παρτενέρ

Ενδεχομένως, νομίζοντας ότι η πράξη του αυτή δεν θα περνούσε τους τοίχους του κελιού του, επιδόθηκε στο όργιο με τον ευκαιριακό παρτενέρ του, χωρίς να φαντάζεται ότι εκείνος είχε τοποθετήσει κρυφά το κινητό του με την κάμερα ανοιχτή! Η νύχτα προχώρησε δίχως να καταλάβει κανείς από τον περιβάλλοντα χώρο ότι εντός των τειχών του μοναστηριού βρίσκονταν σε εξέλιξη τα όργια και ο μοναχός αποχαιρέτησε τον 40χρονο, ήσυχος ότι όλα πήγαν καλά.

Όπως αποδείχθηκε όμως, έκανε ένα τεράστιο λάθος, αφού ο παρτενέρ του είχε βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές περιπτύξεις με τον μοναχό, δίχως ο τελευταίος να καταλάβει το παραμικρό και φέρεται ότι διέρρευσε το υλικό στο χωριό την ίδια ημέρα!

Το κουτσομπολιό που επακολούθησε δεν είχε προηγούμενο και ο καλόγερος έφτασε στο σημείο να παρακαλεί να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

Μη μπορώντας να αντικρίσει κανέναν, πόσο μάλλον τους υπόλοιπους μοναχούς που ασκητεύουν στη μονή, αναγκάστηκε να εξαφανιστεί από το χωριό. Ο 60χρονος φέρεται ότι βρήκε καταφύγιο σε άλλη μονή της Κρήτης, ενώ, σύμφωνα με το ekriti.gr, η οικεία μητρόπολη έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και το εν λόγω πρόσωπο πιθανώς να βρεθεί ενώπιον του Επισκοπικού Δικαστηρίου, ενώ απειλείται με την ποινή της καθαίρεσης.

πηγή: Espresso

Σεξ βίντεο στην Κρήτη με μοναχό και τον «τρελό» του χωριού!