MENU

Μετά από έφεση που ασκήθηκε κατά του ελαφρυντικού που είχε αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο, η υπόθεση εκδικάστηκε από μηδενική βάση και έτσι ο 36χρονος, πατέρας τριών παιδιών, καταδικάστηκε σε ισόβια ποινή κάθειρξης για την εκτέλεση του 25χρονου Μανώλη Μιχελιουδάκη από τα Ροδωπού Χανίων.

Σύμφωνα με το cretalive.,gr, επιπλέον του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδελφού του θύματος και ενός ακόμα συγγενή τους. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 36χρονο, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 30 ετών. «Τώρα μπορεί να αναπαυτεί η ψυχή του παιδιού μου» φώναξε η χαροκαμένη μάνα.

Ο 25χρονος δολοφονήθηκε εν κινήσει, ενώ οδηγούσε το αγροτικό, το οποίο ήταν φορτωμένο με ζωοτροφές ενώ προπορευόταν ο αδελφός του με άλλο όχημα, παρέα με έναν συγγενή τους. Αφορμή για το φονικό που έκλεισε δύο σπίτια στάθηκε για μία ακόμα φορά η διένεξη για τα βοσκοτόπια στην περιοχή του Ομαλού. «Εμένα το παιδί μου έφυγε να πάρει ζωοτροφές και δεν ξαναγύρισε» είπε η χαροκαμένη μάνα, ενώ τραγικός πατέρας κατέθεσε ότι επεδίωκαν να εξοντώσουν και τους δύο γιους του για να τους διώξουν από την περιοχή.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά να εκφοβίσει.

Πηγή: newpost.gr

Ισόβια στον κτηνοτρόφο που είχε δολοφονήσει 25χρονο στην Κρήτη