MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην Αθήνα, η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 στα Προπύλαια. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή. Στις 13:00 η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Παναττική στάση εργασίας, πραγματοποιεί από τις 11:00 μέχρι το τέλος της πρωινής βάρδιας, και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ - ΟΤΑ), η οποία στις 12:00 συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται και η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αίτημα την άμεση απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η απεργία των ναυτικών θα ολοκληρωθεί στις 6 το πρωί της Παρασκευής. Στη συνέχεια η ΠΝΟ θα αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

πηγή: tvxs.gr

Στους δρόμους ξανά οι ελεύθεροι επαγγελματίες