MENU

Μια Κυριακή σε μια φτωχογειτονιά του Πειραιά, ο 65χρονος άνδρας με τη σύζυγο του έκαναν το τραπέζι στην 35χρονη νύφη τους μιας και ήταν μόνη αφού ο άντρας της είναι ναυτικός.

Μετά το φαγητό η πεθερά έφυγε από το σπίτι για εξωτερικές δουλειές και ο πεθερός έμεινε μόνος με τη νύφη του και συνέχισαν να πίνουν και να συζητούν.

Η 35χρονη ήταν σε κατάσταση μέθης και ο πεθερός της βρήκε ευκαιρία να την βιάσει, αφού η γυναίκα δεν καταλάβαινε τίποτα.

Ομως, λίγο πριν ο 65χρονος τελειώσει (είχε πρόβλημα στύσης) η νύφη του συνήλθε και το μόνο που θυμάται όπως δήλωσε στην ένορκη κατάθεση της ήταν πως βρισκόταν ξαπλωμένη στον καναπέ και ο πεθερός της ήταν από πάνω της προσπαθώντας να τη βιάσει.

Η 35χρονη είχε έντονο πόνο στα γεννητικά όργανα, δεν φορούσε τα παπούτσια της, ενώ και το εσώρουχο της ήταν φορεμένο ανάποδα με αποτέλεσμα να καταγγείλει τον 65χρονο στην Αστυνομία.

Μάλιστα, ο πεθερός για να την πείσει να μην τον... προδώσει ήταν πως: «Θα είναι το μικρό μας μυστικό. Από το να πας με κάποιον άλλον, καλύτερα μαζί μου. Αυτό θα μείνει στην οικογένεια», αναφέρει η Εσπρέσο.

Τελικά, ο πεθερός διανυκτέρευσε σε κελί με τον ναυτικό γιο του να γυρίζει άρον άρον από τα καράβια και να γίνεται ο χαμος.

Ο γάμος του ζευγαριού ακυρώθηκε και η συνέχεια δεν κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες λόγω συμβιβασμού και... ξεφτίλας!

Πεθερός βίασε τη νύφη του στον Πειραιά