MENU
Σοκάρουν η φωτογραφία και το βίντεο που «ανέβηκαν» στον λογαριασμό «It's an ultra life» στο twitter, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τις δράσεις οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη. Όπως αναφέρει ο λογαριασμός, η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει Έλληνες και Σέρβους οπαδούς να ψάχνουν Κροάτες στην Αθήνα. «Gate 7 & Delije looking for Bad Blue Boys & Gate 13 tonight», σημειώνει χαρακτηριστικά το tweet, το οποίο εμπλουτίστηκε και με ανάλογου περιεχομένου βίντεο!
Τα όσα δημοσιεύτηκαν στο twitter ήρθαν επί της ουσίας ως επιβεβαίωση των όσων γράψαμε νωρίτερα περί έντονης και ισχυρής παρουσίας Ελλήνων και Σέρβων στο Μοναστηράκι το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου 500 άτομα ξεκίνησαν μια μαζική πορεία... τρόμου με full face κουκούλες, καδρόνια, λοστούς, κράνη και όλο τον σχετικό «εξοπλισμό», ανεβαίνοντας μέσω της Ερμού προς Σύνταγμα.
Η πορεία τους σταμάτησε τελικά στην πλατεία Συντάγματος, όπου «αναχαιτίστηκαν» από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους οδήγησαν πάλι προς το Μοναστηράκι και αφού έκλεισαν οι γύρω δρόμοι προσωρινά, τους έβαλαν και πάλι στο τρένο προς Πειραιά.
Η Αστυνομία πάντως ενημέρωσε λίγη ώρα μετά πως δεν υπήρξαν συμπλοκές ή επεισόδια.
https://t.co/XrDNNZD4kP
https://twitter.com/itsultralife01

Και ένα ακόμη βίντεο από το Σύνταγμα...

Ντοκουμέντα-σοκ: Σέρβοι και Έλληνες ψάχνουν τη... Gate 13 (vids, pic)