MENU

Στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, ανήκε το σκάφος που καιγόταν νωρίς το πρωί στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Η θαλαμηγός «Bux», 40 μέτρων, υπέστη σημαντικές ζημιές, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών (5 οχήματα με 15 πυροσβέστες και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο) που έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς.

Δίπλα στη θαλαμηγό του Σωκράτη Κόκκαλη, βρισκόταν «δεμένη» και εκείνη του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, η οποία «γλίτωσε» με μικρότερες υλικές ζημιές, καθώς η φωτιά ευτυχώς τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Η πυροσβεστική ερευνά τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά στο σκάφος του Σωκράτη Κόκκαλη, εξετάζοντας αν το πρόβλημα ήταν ηλεκτρολογικό ή αν η φωτιά άναψε για κάποιον άλλο λόγο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για πρόβλημα που ξεκίνησε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί από το μηχανοστάσιο, ωστόσο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Στα θετικά για την ώρα μόνο το γεγονός ότι σε πρώτη φάση δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση...

Το SDNA βρέθηκε στη μαρίνα του Αγ. Κοσμά και, παρά τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, κατάφερε να φωτογραφίσει την θαλαμηγό «Bux», από το εξωτερικό της οποίας δεν είναι τόσο εμφανείς οι σοβαρές ζημιές που έχει υποστεί στο εσωτερικό της...

Κάηκε η θαλαμηγός του Κόκκαλη στη μαρίνα του Αγ. Κοσμά! (vids+pics)