MENU

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην Ελευσίνα καθώς είχε φύγει από την Κοζάνη, περίπου το φθινόπωρο του 2011, λίγο καιρό μετά το έγκλημα. Όσοι τους γνώριζαν σοκαρίστηκαν.

«Είναι αδύνατον να το έκαναν αυτό το πράγμα σαν γονείς! Συγκλονιστήκαμε, ταχτήκαμε, στεναχωρηθήκαμε» λέει γειτόνισσα του ζευγαριού.

Το κίνητρο του εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τα χρήματα. Το νήμα της ζωής του νεαρού κόπηκε για ένα δάνειο 250.000 ευρώ που είχαν πάρει η μάνα του και ο πατριός του στο όνομα του, πλαστογραφώντας την υπογραφή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι καβγάδες ήταν καθημερινοί καθώς ο νεαρός δεν άντεχε τα οικονομικά βάρη που του είχε φορτώσει το ζευγάρι. Ο φόνος έγινε μετά από έναν τέτοιο έντονο καβγά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

«Δικαιώνεται η ψυχή του φίλου μου. Θα ηρεμήσει η ψυχή του εκεί ψηλά που είναι» λέει ο κολλητός του, Σπύρος.

Μετά το έγκλημα η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση του και υποστήριξε ότι είδε τελευταία φόρα τον γιο της όταν της είπε ότι πάει σε έναν φίλο του. Μάλιστα τον αναζητούσε και μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Φως στο Τούνελ. Η μητέρα και ο πατριός κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, ψευδορκία και πλαστογραφία. Θα οδηγηθούν στον ανακριτή Κοζάνης.

Πηγή: star.gr

Δολοφονία Κωστή: Το δάνειο των 250.000 ευρώ και ο άγριος καβγάς πριν το φόνο