MENU

Μάλιστα η αστυνομία πραγματοποιεί εκστρατείες για σύλληψη παράνομων «κυνηγών» τους οποίους οδηγεί στη δικαιοσύνη. Τα αμπελοπούλια είναι μικρά αποδημητικά πτηνά τα οποία παγιδεύονται με δίκτυα και ξόβεργα με τη βοηθητική χρήση μαγνητοφώνων που μεταδίδουν ήχους που μιμούνται τα πουλιά. Η ΕΕ έχει κάνει αυστηρές συστάσεις στη Κύπρο για πάταξη του φαινομένου, αλλά σε αρκετές περιοχές ανθεί το παράνομο εμπόριο αυτών των πτηνών τα οποία προσφέρονται υπό άκρα μυστικό9τητα σε μερικά εστιατόρια. Η τιμή τους είναι πολύ υψηλή και πωλούνται σε δωδεκάδες.

Ο βουλευτής στη φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook αναφέρει: «Σύντομα και στα εστιατόρια μας! Καλές Γιορτές!».

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς ο κ. Χαμπουλάς όχι μόνο παραβιάζει τη νομοθεσία αλλά προβάλλει και τη παρανομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναμένεται τοποθέτηση από την αστυνομία η οποία συλλαμβάνει όσους πολίτες παραβιάζουν τη νομοθεσία για τα αμπελοπούλια. Είναι άγνωστο αν ο βουλευτής καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία καθώς πρόκειται για ενέργεια που δεν σχετίζεται με τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Το κόμμα του ο ΔΗΣΥ, με ανακοίνωση τον αφήνει εκτεθειμένο σημειώνοντας πως θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του καθώς ο καθένας κρίνεται από τις θέσεις του.

Πηγή: protothema

Bουλευτής παρανομεί και το διαφημίζει στο Facebook!