MENU

Ο Χρήστος Μπούρμπος ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο ενώ ο Τάκης Σπυρόπουλος πόνεσε στο γόνατο του δεξιού ποδιού του. Αμφότεροι έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Κοινώς μοναδική διαθέσιμη επιλογή για το δεξιό άκρο είναι αυτή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που αναγκαστικά θα επανέρθει σε αυτή τη θέση.

Επίσης ο Σωτήρης Νίνης συνέχισε τη θεραπεία του ενώ εκτός αποστολής για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε ο ανέτοιμος Δώνης και ο Μπούι που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Αντίθετα επανήρθε στην αποστολή μετά από καιρό ο Ντέιβιντ Μέντες ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Κάρλος Ζέκα. 

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Ντίνας, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Κλωναρίδης Πέτριτς, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν και Μπαϊράμι.

Στην ενδεκάδα αναμένονται αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Εργοτέλη. Άλλωστε τα ματς είναι συνεχόμενα και μάλιστα οι Πράσινοι παίζουν το Σάββατο με τον Πανιώνιο. Ο Στιλ διατηρεί τη θέση του στην ενδεκάδα, όπως και ο Σίλντενφελντ ενώ μια θέση διεκδικούν οι Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής. Ο Τριανταφυλλόπουλος θα παίξει δεξιά και πιθανώς ο Νάνο αριστερά. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μέντες, μπροστά του θα παίξουν οι Ζέκα, Πράνιτς ενώ η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Κλωναρίδη, Πέτριτς, Μπεργκ.

Εκτός ο Μπούρμπος, επανήλθε ο Μέντες