MENU

Το πρωτάθλημα ξεκινάει και το SDNA πιστό στις παραδόσεις, σας βάζει στο κλίμα... Ο αναλυτικός οδηγός της Super League είναι εδώ.Στο παρακάτω θέμα θα βρείτε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον Βόλο, ο οποίος κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία. Μόλις δύο χρόνια από την ίδρυσή του, ανέβηκε... τρένο όλες τις κατηγορίες και έρχεται αποφασισμένος να εντυπωσιάσει και στα μεγάλα... σαλόνια.

Ριζικές είναι οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας, το οποία δεν θυμίζει σε τίποτα (όπως είναι λογικό) αυτό της περασμένης σεζόν και της ομάδας που υπήρχε στη Football Leaue.

Η σπείρα:

Θανάσης Γκαραβέλης

Αναστάσιος Καραγκιόζης

Βασίλειος Κραβαρίτης

Σεμπαστιάν Μπασόνγκ

Στέργιος Δημόπουλος

Γεώργιος Κορνέζος

Απόστολος Διαμαντής

Γεράσιμος Μήτογλου

Αναστάσιος Τσοκάνης

Φράνκο Φεράρι

Μάριος Τσαούσης

Λευτέρης Λύρατζης

Αντώνης Ντεντάκης

Αγκούστο Μαξ

Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης

Μπράιν Οσκαρ Σαρμιέντο

Χουάν Μουνίθ

Λούκας Γκαρσία

Κωνσταντίνος Κορέλας

Γιαχία Ατιγιάτ Αλλάχ

Γιάννης Μυστακίδης

Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος

Φερνάντο Ζοάο

Ερίκ Γέντρισεκ

Το νομισματοκοπείο: To Πανθεσσαλικό Στάδιο αποτελεί την έδρα που θα αγωνίζεται ο Βόλος τη φετινή σεζόν. Το Στάδιο βρίσκεται στα βόρεια περίχωρα του Βόλου και έκανε τα εγκαίνιά του το 2004. Αποτελεί ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της χώρας, με συνολική χωρητικότητα 22.700 θέσεις.

El Professor: Ως... γνήσιος El Professor, δεν θα μπορούσε να μην είναι Ισπανός. Ο 36χρονος Χουάν Φεράντο, θα ηγηθεί του πάγκου της ομάδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει προλάβει να μαζέψει πολλές εμπειρίες και να χτίσει ένα πλούσιο βιογραφικό. Συγκεκριμένα την περσινή περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ΛΙνάρες (3η κατηγορία), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λεονέσα (3η κατηγορία). Αυτό είναι το δεύτερο πέρασμά του από την Ελλάδα, καθώς είχε έρθει για λογαριασμό του Εργοτέλη το 2014, ενώ έχει κάτσει στον πάγκο και της Σερίφ (2013), της U18 της Μάλαγα, αλλά και τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και το προπονητικό τιμ της Άρσεναλ και της Μπράιτον.

Η... Τόκιο: Ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ αποτελεί μία σημαντική προσθήκη για τον Βόλο. Μπορεί η καριέρα του να έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, λόγω και της ηλικίας (33 χρονών), ωστόσο το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Με μεγάλη καριέρα στην Premier League και συγκεκριμένα την Τότεναμ (71 συμμετοχές), τη Νόριτς (135 συμμετοχές), τη Νιούκαστλ (34 συμμετοχές), σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο γρανάζι της μηχανής του Βόλου στα μετόπισθεν, τόσο με τη σταθερότητά του, όσο και με την εμπειρία που διαθέτει και μπορεί να μεταδώσει.

Η λεία:

Ήρθαν οι: Τάσος Τσοκάνης, Αναστάσιος Καραγκιόζης, Έρικ Γεντρισεκ, Φράνκο Φερράρι, Ραφαέλ Ζοάο, Όσκαρ Σαρμιέντο, Θανάσης Γκαραβέλης, Αγκούστο Μαξ, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Απόστολος Διαμαντής, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Γιώργος Κορνέζος, Γιάννης Μυστακίδης, Γέχια Ατιγιαλάχ, Γεράσιμος Μήτογλου, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, Χουάν Μουνίθ

Έφυγαν: Πίτου Γκαρσία, Βλάσης Ανδρικόπουλος, Μαρσέλο Πέντα, Κωνσταντίν Καρρίκι, Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Αμπερτ Ρούσσος, Θωμάς Παπαδόπουλος, Ανδρέας Κόκας, Σεμπάστιαν Καμπαλέρο, Αριστείδης Κοκκόρης, Μιχάλης Φράγκος, Θωμάς Βασιλείου, Βασίλειος Μάντζης, Σωτήρης Πίσπας

Η μάσκα του Νταλί: Η καρό φανέλα μπλε σκούρο και μπορντό χρώματος, δηλαδή τα χρώματα που υπάρχουν στο σήμα της ομάδας σε ελαφρά πιο σκούρα μορφή. Η δεύτερη εμφάνιση, αναμένεται να είναι κόκκινου χρώματος, χωρίς περαιτέρω σχέδια.

La Casa de... SL: Βόλος