MENU

"Θέλαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε. Σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Μετά τον αποκλεισμό από την Μπρις η ψυχολογία δεν ήταν στα φόρτε της. Ξέραμε ότι η Καμπάλα είναι καλή ομάδα και θέλαμε να είμαστε καλοί. Αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε αλλά επιθετικά δεν τα καταφέραμε. Ήταν θέμα συγκέντρωσης; Τύχης; Ικανότητας; Όλα μαζί; Δεν ξέρω. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύσαμε. Το σκορ είναι δύσκολο, επικίνδυνο. Ουσιαστικά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο", είπε αρχικά ο Αναστασίου.

Για να συνεχίσει: "Το γήπεδο δεν μας βοήθησε καθόλου. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Βγάλαμε πάθος και δεν κινδυνεύσαμε αλλά στο επίπεδο αυτό πρέπει να τελειώνεις τις φάσεις. Δεν μπορείς να παίρνεις ματς με την άμυνα".

Για την έλευση του Αμπέιντ τόνισε: "Θα μας δώσει ταχύτητα. Είναι σημαντικό αυτό. Είναι παίκτης με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε. Ο Ζέκα έχει ενέργεια αλλά δεν πατάει περιοχή. Τα υπόλοιπα χαφ μας είναι πιο δημιουργικοί παίκτες. Με τον Αμπέιντ θα κερδίσουμε σε ταχύτητα και σε ενέργεια".

Για να καταλήξει: "Η ομάδα έχει πάθος. Αυτοί που δουλεύουν παίρνουν και τις ευκαιρίες τους και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ποικιλία στο πως παίζουμε".

Αναστασίου: «Θέλαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε»