MENU

Ο Ομπράνιακ επέστρεψε στη Βέρντερ μετά τον (χειμωνιάτικο) δανεισμό του στην Ρίζεσπορ, αλλά δεν έχει απολύτως κανένα μέλλον στην ομάδα της Βρέμης. Έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται και η διοίκηση της γερμανικής ομάδας «καίγεται» να τον πουλήσει για να γλιτώσει τον «μισθό» του!  Το συμβόλαιό του κοστίζει 1 εκ. ευρώ και η Βέρντερ του έδωσε «άδεια», προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους επίδοξους μνηστήρες. 

Πόσα λεφτά θέλει η Βέρντερ για να τον πουλήσει; Αρχικά ζητούσε περισσότερα από 600.000 ευρώ και εκτίμηση των Γερμανών δημοσιογράφων είναι πως, πλέον, η «δουλειά» γίνεται και με ένα ποσό κοντά στα 200.000 ευρώ. Προβλέπουν, μάλιστα, πως όσο περνούν οι ημέρες, τόσο θα μειώνονται και οι απαιτήσεις της Βέρντερ. Είπαμε, η ομάδα της Βρέμης δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να της (ξε)μείνει ο ποδοσφαιριστής, αφού δεν υπολογίζεται. 

Ανάμεσα στα σενάρια για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όμως, που βρίσκεται η αλήθεια; Ζητήσαμε από τον μάνατζερ του παίκτη να μας πει για το μέλλον του Ομπρανιάκ, αλλά και για το... φλερτ με τις ελληνικές ομάδες. Ο Ντάνιελ Νόιμπερ δέχθηκε να μας μιλήσει με χαρά και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ! Αντίθετα έκανε λόγο για... παιχνίδια μάνατζερ, που θέλησαν τον «μπλέξουν» με τον Παναθηναϊκό! 

«Ήρθαν κάποιοι μάνατζερ που θεωρητικά εκπροσωπούσαν τον Παναθηναϊκό και με ρώτησαν αν θα ενδιαφερόταν ο Λουντοβίκ να παίξει στην Ελλάδα. Αυτό ήταν όλο. Καμία επίσημη κρούση και καμία επίσημη επαφή με τον Παναθηναϊκό! Ο κάθε μάνατζερ μπορεί να υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποια ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως»! 

Τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ, όμως, είναι διαφορετικά. «Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι ενδιαφέρονται για τον Λουντοβίκ. Ο Φρανκ Άρνεσεν τον έχει παρακολουθήσει και ξέρω ότι είναι ένας παίκτης που τον έχει εξετάσει ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει, όμως, τη δεδομένη στιγμή κάτι περισσότερο να πω. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, πάντως, είναι αληθινό, αλλά είμαστε σε επαφές και με άλλες ομάδες. Και υπάρχει, μάλιστα, μία της οποίας το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο...»

Πότε θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις; «Πιστεύω ότι το αργότερα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις», κατέληξε ο Νόιμπερ.

O ατζέντης του Ομπρανιάκ στο SDNA για ΠΑΟΚ και... Παναθηναϊκό!